LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 25 de novembre de 2013

ARDENYA - COSTA BRAVA EXTREMA. 24/11/13.

Dia:   24 de Novembre 2013.
Zona:    Ardenya, Costa Ardenya, Massís de Cadiretes.
Kms: 17,32
Desnivell: 1.055 +
Temps Total: 5h 26 mts.
Tècnica:   CaKo, Caminar/Córrer/Grimpar.
Temperatura:  De 6º a 10º.
Dificultat:    MOLT ALTA, amb Grimpades.
Llocs d'interes:   Carcaixells / Plana Basarda, Roca Verdera........
El que diem sempre, ens pensem que ja ho tenim tot vist i que hem de buscar noves experiències en llocs llunyans. Vull dir que hi ha indrets que no per ser força propers són més coneguts.

Aquesta ruta amb filosofia "Napaf" ens permet descobrir un Massís de l'Ardenya extrem, dur, espectacular i desconegut.


Alhora el que queda d'una sortida sempre són les persones i amb la Carme, la Magali, la Tània i en Jordi Garcia són d'aquella raça de gent que transmeten i contagien vida.

Tanquem un any havent compartit experiències extraordinàries, per tant només calia una sortida plena de moments que li donen valor a cada bateg per reforçar la nostra amistat.No faré una crònica detallada de la ruta doncs això ha quedat com sempre gravat a la retina.

Sí que diré que per fer aquesta ruta has de  pensar com un senglar, grimpar com una sargantana, arrossegar-te com un rèptil, descobrir l'equilibri d'un funambulista, llegir els sorolls i.... fondre's amb la puresa de la natura.

FOTOS:


La Ruta: Ens ha permès enllaçar el Monestir de Solius amb l'Ermita de St. Elm de St. Feliu de Guíxols.

Sortida: Can Llaurador - Pas de la Miloca - Carcaixells -Carboneres - Agulles Centrals - Carcaixells - Cova Sa Tuna - Molinets - Plana Basarda - Roca Verdera - Puig de les Cols -St. Benet - Sota Puig Gros - Punta Brava  Cala Vigata - Ermita St. Elm, arribada.

A tenir en compte: S'ha d'estar preparat fisicament, habituat a grimpades difícils, consultar l'estat del mar, la climatologia, consultar el perill d'esllavissades......

TRACK: PER MOTIUS ECOLÒGICS M'HE VIST OBLIGAT A SUPRIMIR EL TRACK.
 


El millor: La Carme, la Magali, la Tània i en Jordi Garcia....... CANELA FINA EN RAMA...eh!! Jordi!!

VIDEOS DE LA NAPAF ARDENYA - COSTA BRAVA.BLOC AMÍC: CREMANT POTA.  D'EN JORDI GARCIA.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada