CAMPIONATS D'ESPANYA DE NATACIÓ AMB MONOALETA. Crònica de Maria i Cèlia. 23 i 24/06/2013.

Campionats d'Espanya.
Modalitat: Natació amb Monoaleta i Apnea.
Dies i Lloc: 23 i 24 de Juny a la Núcia, Benidorm.

Dues setmanes després dels Campionats de Catalunya a on la Laura i la Maria portaven a casa el seu premí, tres medalles d'or i dos de plata,  son seleccionades pel Campionat d'Espanya de natació monoaleta fent equip amb el A.C.Xaloc.
A.C. Xaloc ha aconseguit ser subcampió d'Espanya. L'alt nivell i la preparació de nedadors/dores dels altres clubs feia impensable un segon lloc. La motivació i l'esforç dels nois i noies del A.C.Xaloc ha tingut la seva recompensa.
Felicitats a tots nedadors/dores, entrenadors, voluntaris i familiars.


Us deixo amb la crònica de dos nedadores, la Célia Brugulat i la Maria Alsina:
El campionat d'Espanya que es va cel·lebrar a la Núcia, Benidorm, va ser molt intens tan a nivell personal com a nivell d'equip... i crec que parlem en nom de tot l'equip Xaloc, doncs van ser dos dies amb quatre jornades plenes d'emocions.

Cadascú hi va aportar el seu granet de sorra tan el dissabte com el diumenge, nedant proves com 50,100 i 200 bifin, 50, 200, 400 i 800 superfície, 100 i 400 escafandre, 25 i 50 apnea.... però en el que més destaquem, les puntuacions són més altes i a on la paraula "equip" té la seva raó de ser, és en els relleus.
De 17 equips participants, varem quedar segons, que no esta gens malament, doncs no és fàcil competir amb clubs com Bellsport, Mediterrani, S.A.Veloz, Babel, Tafalla, Los Cristianos, Cadas...... Tothom surt a competir per guanyar.

Us volem descriure les sensacions dels relleus:
A cambra de sortida estàvem totes molt nervioses, hi havia moltes nedadores i gairebé no hi cabiem. Ens van cridar per preparar-nos, un calfred intens per tot el cos, les gotes d'aigua recorren el cos. Quan tots els equips estem preparats és un espectacle visual i auditiu, els crits d'ànims dels pares i familiars...... De sobte les paraules màgiques; "Silenci, si us plau"


Difícil explicar aquests segons abans de la sortida, sentim el "caliu" de les nostres companyes.... el silenci.... aquella "xispa" que fa que tot s'encengui.... Ara sí que sí..... Hem de donar-ho TOT.
Van ser uns relleus molt emocionants per la lluita amb el Cadas, però sobretot vam disfrutar d'una merescuda medalla d'or.
Classificació per clubs:
Primer: Cadas
Segon: A.C.Xaloc.
Tercer: Maristas.

Per acabar voldriem fer una abraçada ben forta a tots i cada un dels nostres comp@nys d'equip i entrenad@rs.
Un "Petonás" molt especial a la Laura, la meva germaneta pel seu  primer Campionat d'Espanya.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.



Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.