TRAILWALKER 2013. Video. 27/04/13.

Hi ha una frase que encapçala la portada de moltes pagines web d'ultrafons, i diu així: un esforç total és una victòria complerta, Gandhi.


Aquest any he viscut des de  fora la Trailwalker, però pensant en tot moment en cadascuna de les persones que conec i que hi han participat.
Punt d'inici a Olot, 272 equips, 1088 corred@rs /caminad@rs, moments abans de sortir, nervis, somriures, més nervis.... i una pregunta interior, serè capaç de fer-ho??..... Ja esta fet!!!!, quan et fas aquesta pregunta.... Ja esta fet!!!!.
Veure la sortida és espectacular, tal com si obrissin les comportes d'un pantà i una riuada de gent sortint com l'aigua sense control i amb un objectiu.... arribar a St. Feliu de Guíxols .....al mar.
Superar la duresa i patiment personal de ser finisher en  un cursa/marxa és una satisfacció personal difícil d'explicar. Si a més ets rebut amb aplaudiments, una abraçada, un somriure, una medalla........ Són d'aquells millors moments que queden guardats per sempre al disc dur. 

Són una de les respostes al perquè molts de nosaltres sóm addictes a fer llarga distancia.
Moltes felicitats a tots els equips que hi heu participat tan si heu acabat com si no, l'important és el camí que heu fet junts per arribar al dia de la cursa.
Voldria FELICITAR de manera molt especial als equips que conec, als dos equips del C.E. Montclar, als dos equips del A.E. Matxacuca, en especial al de les "cuques" Eva, Fina, Ainara, Cristina, Mari i Ana, amb el permís de l'equip dels nois. A l'equip de l'Ivan de Cassa, al d'en Siscu de Sils...... 

Amb el permís de l'Ivan Fernandez i l'equip de Finestres Confort. 
Us deixo un emotiu video on no cal paraules per entendre la Trailwalker 2013:



Més de vint anys de Trailwalker arreu del món, tercer any a Catalunya i segon any repetint el mateix recorregut Olot -Girona - St. Feliu de Guíxols. Intermon Oxform ha sabut trobar un escenari "segur" i atractiu. I per segon any estic totalment convençut que St. Feliu de Guíxols, punt d'arribada, ha superat totes les expectatives de l'organització, sorprenent un any més amb la gran implicació de voluntaris, entitats, organització i poble. Un referent en esdeveniments esportius a nivell mundial.
Ha estat tot un èxit, una festa on el corredor, marxador i familiars amb l'arribada a St. Feliu de Guíxols, de ben segur s'enduran un dels millors records de la Trailwalker 2013.
Felicitar en Majuscules a dos persones que han estat els caps visibles com a directors d'orquestra de l'arribada a St. Feliu. Mirant que tot funciones a l'hora i fent més hores que un rellotge, la Magda, regidora d'esports de St. Feliu de Guíxols i en Xavi. Moltes Felicitats.

CRÒNIQUES AMIGUES:



Per acabar dir que sempre em pregunten, com es que no participem a la TrailWalker.... Sempre dic el mateix, Andreu Just, Ultraquim, Carme i el que escriu des de  fa 3 anys (2010) que amb una motxila, dos avituallaments fem la nostre Trailwalker particular, enllaçem tres Vies Verdes, Ripoll - Olot - Girona - St. Feliu, 142 km.
CRÒNIQUES RELACIONADES:

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.





Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.