RENDIMENT ESPORTIU EN LLARGA DISTÀNCIA. XERRADA 03/04/13.


L'oportunitat d'escoltar i aprendre els consells d'un especialista en nutrició, preparació i planificació esportiva no es pot deixar escapar....... i més si és gratuït.
En Xavi Cañellas i la Anna Garcia van ser els culpables de què la sala del pavelló d'esports de Santa Cristina d'Aro es quedes "mega petita".
Davant seu tenien un públic de corredors i caminadors a punt d'absorbir com esponges, l'aigua en forma de paraules d'en Xavi.
I la veritat és que aquest noiet, no ens va decebre, ben al contrari. Amb la conferència "rendiment esportiu en curses de llarga durada" de la mà del centre Regenera, amb la complicitat de A. E. Matxacuca.
Molt interessant pels qui no han assistit mai a una xerrada d'aquest tipus, feia gràcia veure les cares expectants amb ulls a punt de sortir de les òrbites, tot exclamant; Ostres!! això no ho sabia!!. Interessant pels qui ja hem escoltat d'altres xerrades com aquesta, però no cal dir que sempre s'aprèn, s'aprèn i s'aprèn moltes coses.
És molt difícil parlar en públic, en Xavi o sap i se'n surt prou bé, sap del que parla i com s'ha d'explicar.
Les xerrades s'han d'escoltar i escoltar-ho tot, al final cadascú en fa una tria i absorbeix el que més li pot beneficiar.
Corredora CaKo d llarga distància

Desprès d'escoltar un munt de paraules normals i algunes  molt rares;  glutamina, aminoàcids ramificats, mitocondris, ous, estudis de científics, anàlisis, comparatives, aminoàcids, anaeròbic, lactat, paleo, psiconeuro, gallines, estadístiques cavalls........ Tots aquests ingredients s'agafen i es passen pel col·lador, i.....

De la conferència em quedo amb això:

* Entrenaments amb dejú.

* Beure        aigua       sempre.

* El moviment i com ens movem  és molt important, l'alimentació també, però més el moviment. (el que escriu és un defensor i exemple d'aquesta teoria).

* Menjar moltes i variades verdures i fruites.

* La proteïna animal, com més salvatge millor.

* Els ous, menjar ous, ous, ous i més ous....."ecològics".

* El cos busca l'energia al greix. Hem de tindre greix interior com el pernil de "jabugo", no al greix exterior com el del "país". Bona comparació.

* Estudis de Femta (que cagues i sabràs com ets per dins), estudis de femta m'he n'he fet uns quants, i el pitjor o millor és que et diuen la veritat de l'interior del teu cos. M'ha agradat que toquessin aquest tema.

* Primer ens hem d'arreglar per dins, fetge, intestí, ronyo.... desprès entrena i competeix.

* El terrat, el cocu, l'olla, el cap l'hem de tenir tranquil i serè en curses  d'ultrafons, molt important doncs es prenen decisions que faran que tinguem èxit o no.

* I moltes més coses que si voleu saber,  haureu d'anar a REGENERA.

Gràcies Anna i  Xavi per aquesta lliço magistral sobre el rendiment esportiu en llarga distància. I Xavi pots estar molt orgullos i content del públic que et va escoltar embadalit. Crec que teniem moltes ganes d'escoltar el que varem escoltar.

Us pot interessar: ELS OSSOS TENEN VIDA.

Col.laboradors de UCGX dels dies 6  i 7 d'abril: 
Hipermercats ESCLAT.
Formatges de Muntanyola.
Tallers Alsina


Salut, Feina i Gràcies per la visita.




Comentaris

  1. T'has deixat una cosa... els ous ECOLOGICS!!!!!!

    ResponElimina
  2. 100x100 d'acord David........rectificat.
    Quan menys estrès i més lliures siguin les gallines millor, segons els experts i els nostres avis.
    Gràcies David!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.