LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 14 d’abril de 2013

JUNTS.... IMATGE. 14/04/13.

Aquesta imatge va dedicada a tots/totes aquells que compartiran un repte esportiu en parella o en equip. Ja sigui fent una Ultra, una Marxa, un Raid, una senzilla caminada en família..... Dedicat especialment als equips que participaran properament a la cursa solidaria d'Intermón Oxfam, la TrailWalker.


La imatge ens diu que:

*Junts pots aconseguir-ho.

*Junts molt millor

*Junts et permet créixer i evolucionar.

*O sigui que aparquem envejes i recels i junts podem.

Curiositat: La foto està feta en un bosc Guillerienc....  Són dos pins que han crescut junts, estan situats davant del Mas on vivia el mític bandoler Joan de Serrallonga. La curiositat és que a prop d'una de les coves o amagatalls del bandoler, hi ha dos pins semblants.

Més curiositats: Els vells pagesos i bons coneixedors del territori t'expliquen que segons la llegenda, aquestes coves estan comunicades per dins el cor de la muntanya. Vet aquí que aquest inspirador bandoler,  junt amb els seus homes fossin tan  difícils de capturar per les tropes del Virrei.

Reflexió: En els temps actuals en que els rics roben als treballadors....potser ens cal un Joan de Serrallonga per posar les coses al seu lloc.

"Buenu"!! Molta sort als equips que participaran a la TrailwalKer.....a gaudir-la!!


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

2 comentaris:

  1. Un Joan de Serrallonga???? des voler dir un a cada poble, no creus Pere???
    Enric Torra

    ResponElimina