3a ULTRA CAKO GUILLERIES COLLSACABRA XTREM. 6 i 7 / 04/13. FOTOS I TRACK.

UCGCX 13.
3ª Ediciò. 
CaKo: Caminar / Korrer / Pals. 
2 Etapes: 6 i 7 d'abril.
2 Territoris Naturals: Guilleries i Collsacabra. 80Km
2 Pantans: Susqueda i Sau.
Itinerari:  La Cellera de Ter - Puigdefrou -St. Gregori - Santuari del Coll - Can Serrallonga - Susqueda -  Sau - Tavertet -St.Joan de Fabregues (Rupit) - El Far - St. Marti Sacalm - Castell d'Estela - La Cellera de Ter.
Hem compartit l'experiència amb 12 Amics.


Per tercer any, no se que dir......és impossible descriure les emocions i sensacions viscudes. Us deixo amb les fotos i tracks, la crònica per més endavant.
 

Dues etapes  per corriols i boscos gairebé verges, on els rierols, la vegetació, i les espectaculars panoràmiques de dos territoris poc coneguts com son Guilleries i Collsacabra,  ens han fet gaudir intensament d'un espectacular recorregut, dissenyat amb l'ajut dels Tuneu a Collsacabra i l'Enric a Guilleries.

FOTOS AQUÍ 

No puc estar més orgullós de les persones que hi han participat, les que conec i ja tenen un lloc preferent al meu costat, i de les que  han entrat amb molta força i he conegut compartint quilomètres a l'UTGCX 13.

Mª Carme Tuneu: Et dic el mateix de sempre: Saps que una marxa de resistència és com la vida, en els moments més baixos s'ha de seguir. Hem trec el barret per la resistència física que tens. BLOC: 4POTES.

Magali: La capacitat d'adaptar-te que tens a qualsevol situació i medi és d'admirar. Espero compartir molts Kms amb tu.

Fina:  No et conec gaire però ens has donat molta alegria i aire fresc.


Carme: La meva "sherpa", que t'he de dir, gràcies per estar al meu costat. Encara que de vegades perdo el nord.

Lluís Tuneu: Et dic el mateix de sempre: crec que ets una mica el pare de tots els qui compartim alguna aventura amb tu. La teva presència ens dóna molta seguretat i confiança.


Ultraquim: La teva presència li dóna un "plus" de qualitat a qualsevol aventura on vagis, a més de ser un gran amic. BLOC: ULTRAQUIM

Enric Torra: A part de ser el "Comandant" i excel.lent "Phatfinder" al final de l'Ultra.... Enric ens has fet plorar de riure "trasto".

Jordi Garcia: Ets un corredor "Pura Sang" i molt i molt millor com a persona. Ens has entrat amb molta força com a amic. BLOC: CREMANTPOTA.

Sando: Se que has fet l'impossible per acompanyar-nos i això no té preu, gràcies Sando.

Joan: Tot un "Gentelman", en tots els sentits. Un plaer compartir Kms. BLOC: MATXACUCA.


Pili, Mari, Ernest, i Genís: La logística ha estat un 10 sobre 10. La logística o suport en una marxa, cursa, és tan important que fins i tot pot decidir l'èxit de la prova. Podria escriure mil vegades la paraula Gràcies i no n'hi hauria prou.

Bitxo: Espero que et recuperis.....o canvies de familia.


Agraïr molt especialment a l'Eva i en Lorenzo per la seva senzilla qualitat humana i que gestionen la Rectoria de St. Joan de Fabregues , una perla enmig d'uns paratges catalans, tal i com eren fa un munt d'anys.

1ª ETAPA, 6 d'abril. TRACK.
 

2ª ETAPA, 7 d'abril.TRACK.

El millor: Escoltar moltes vegades les paraules "PURA VIDA", o WOHAAAOO!!
MOLTES GRÀCIES als Col.laboradors de la UCGCX 13:
Hipermercats ESCLAT.
Formatges de Muntanyola.
Tallers Alsina




Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.