LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 18 de març de 2013

PROPOSTA CAKO Iniciació(Caminar/pals) A ST. FELIU DE GUÍXOLS. PEL 23/03/13.


Un dels reptes esportius i solidaris més importants de l'any i que amb les seves aportacions economiques, ajuden a lluitar contra la fam i la pobresa al món . La Trailwalker d'Intermón Oxfam 2013.
A St. Feliu de Guíxols i a Sta. Cristina d'Aro, hi han equips que estan inscrits a la Trailwalker.
Aconseguir els 1.500 eu minims que cada equip necesita per a poder participar a la Trailwalker 2013, moltes vegades és més dificil que realitzar el recorregut de 100Km.
L'equip Trailwalker, Matxacuca Tactic, format per la Mari, l'Ainara, l'Ana, l'Eva, la Cris i la Fina ens proposa per aquest  23 de Març:
CaKo, aprendre a caminar amb pals/bastons. Teòrica i pràctica.

Si caminar sense pals ja ens aporta molts beneficis, al fer-ho amb pals augmentem els beneficis per a la salut i li donem un plus de qualitat a la caminada.......Només cal provar-ho!!!!
No deixis que t'ho expliquin i vine aquest dissabte.


Lloc: Al Passeig / Rambla Vidal.
Hora: 10 del mati.
A St. Feliu de Guíxols.
Obert a tothom amb ganes d'aprendre i caminar.
Cal portar calçat comode i pals o bastons de caminar.
Durada 2h.
Cadascú hi participa de forma voluntària i si es vol, pot fer una aportació de 3 eu, que anirà destinada a Intermón Oxfam.

Que farem: cako basic o iniciació, com utilitzar els pals per a caminar.
Una miqueta de teòrica/pràctica i una petita Kaminada.

Important dir que hi ha equips Trailwalker del C.E. Montclar i A.E. Matxacuca amb un munt de propostes i activitats molt interessants i properes, cal estar atents.
El bloc és obert a tothom per a qualsevol proposta.


 Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada