MARATRAIL A BONMATI. FOTOS, TRACK I PETITA CRÒNICA. 24/02/13.

26 edició de la Marxa de Bonmatí.
2a Maratrail: 51 Km. Pere. Dorsal: 114. Inscrits: 150.
1a Trail: 32 Km. Carme.      Dorsal: 113. Inscrits: 75.
Inscrits a la Marxa: 1.250 participants.
Dia: 24/02/2013.
Tècnica: CaKo, (caminar/córrer/pals).


La Ma Ra Trail....... La MaRa Ki La Va Pa Ri!!
Un any més, ho han aconseguit, un 11 sobre 10 per a l'organització i voluntaris. Han aconseguit que la gran majoria de corredors/dores o marxadors/dores de les proves de 50 K, 32K , 20K , 15K i 10K, acabin la prova dient: "He disfrutat i m'ho he passat molt bé" o "M'he divertit moltíssim".....


Quan veus les ganes que hi posen els voluntaris i organització d'una marxa o cursa com és la de Bonmatí, per fer-nos divertir, per fer-nos gaudir. 
Quan veus la implicació de cada un d'ells per mimar-nos en tot moment..... Només us podem dir que la Carme i el que escriu aprofitem aquest petit espai, per agrair-vos i felicitar-vos a tots i a cada un de vosaltres que amb un munt de petits detalls, heu aconseguit una vegada més que la Marxa de Bonmatí sigui tot un èxit.

Petits detalls com quan al mig d'un corriol un motorista/voluntari et pregunta si tot va bé, o al mig d'una pista un Toyota 4x4 es para i et pregunta si tot va bé.


Crònica/Sensacions: 6:45h del matí amb una temperatura de -7º.  La Carme, La Tània, la Magali, la Mª Carme, els Lluisos, l'Enric T, els Sando, en Jordi i un munt d'amics més, hem començat una aventura al igual que uns nens petits quan surten a jugar al pati de l'escola, un dia d'hivern amb molta i molta i molta fred.


Han estat 9 hores de caminar i fins i tot de vegades trotar, de pujar i baixar i tornar a pujar seguint les cintes blanques, de patinar pel fang, de lliscar pel glaç, de les taronjes als avituallaments, de les impressionants vistes damunt la cinglera, de "vinga va Magali (una jabata) que ja arribem", de Tània i Enric aixequeu el peu del gas (tingueu pietat), d'arribar dels "antepenúltims" i sentir-nos campions.......de sentir l'oxigen fred dins el cos, de sentir-te cansat i molt viu.


El millor:La pujada a St. Roc i la cinglera fins a Sta. Brigida sens dubte, un espectacle que ens entra per la retina de manera gratuïta.
Dels mil i un corriols que ens han fet gaudir del que és córrer o caminar per muntanya.
El privilegi de compartir taula en acabar la prova, amb els voluntaris i organitzadors.



El Pitjor: Haver de dir-nos adéu al km 26 de la Carme, que sabent d'una lesió de fa pocs dies al genoll, ho ha volgut provar..... Les dones corredores són molt "tossudes". Veure Córrer en Femeni.

En acabar ens han preguntat si hi tornarem l'any vinent....... Sempre que la salut ho permeti, repetirem, i tant que si!!
Gràcies en especial a en Jordi i en Llorenç.



Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

  1. Hola Pere i Carme!

    Després de llegir les teves paraules dir-te que és un honor que any a any participis a la nostra marxa i ens facis riure quan passes pel nostre avituallament on sempre passa alguna cosa (km 26 maratrail).
    Esperem poder tornar a ser-hi l'any vinent i que torneu a passar amb el vostre bon humor.

    SALUT I KM!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avituallament del Km 26, t'has de parar si o si!! Un AV que desborda simpatia i "teca", necessària per pujar a St. Roc.
      I l'any vinent i tant que hi heu de tornar a ser-hi i nosaltres també, i tant que si!!
      És un dels "petits detalls" per tornar a fer la Marxa....Tots vosaltres.
      Aighh!!..... I ja se com s'ha de girar una foto, vale !! gggg !!
      Una abraçada!!

      Elimina
  2. Jo també espero poder-la compartir un any amb tots vosaltres,carme,pere,tania i companyia...una abraçadaaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Lidia, i nosaltres super encantats, una altre cosa serà poder-te seguir, gg.
      La veritat es que mentre feiem Sta. Brigida, gairebé et podia veure com tantes i tantes vegades et veig a les fotos entrenant per aquest...."el teu feudo".
      Et desitgem que et milloris i acabis de fer net, que de ben segur serà ben aviat.
      Una abraçada!!

      Elimina
  3. No hi ha res com un bon gaudi d'una marxa així... Són les que es repeteixen i mai et cansen. Felicitats! I a la Carme...una retirada a temps, és una gran victòria!!! Salut i un petonàs!!!

    ResponElimina
  4. La veritat és una marxa que enganxa,sigui per el recorregut que és dur però espectacular,per el bon fer dels organitzadors i voluntaris(mil gràcies a tots),colmen d'atancions a tots i cada un dels participant, o bé per que simplement cada any ens queda molt bon regust de tot plegat,que l'any vinent (km 26) hi tornarem a participar,i espero poder-la acabar del tot, una abraçada als companys de "fatiga"i gràcies per la paciencia que vau tenir,i sí Mònica un s'ha de retirar a temps i satisfet del poc que hagui pogut aconsegir!!! salut i molts, molts km.!!!

    ResponElimina
  5. Pere moltes gràcies crack.
    Moltes felicitats per tot el que estàs assolint cada dia.
    Ja saps que ets un dels meus esportistes de referència sense cap mena de dubte.
    El 7 abril cap a la Marató Romànic Extrem?.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Joan, hem poso vermell de llegir que sóc referent de ningú......mes aviat sóc un mal exemple.....Tots som "especials" i moltes vegades no ho sabem.
      El 6 i 7 d'abril si tot va bé farem la 3a Ultra Cako Guilleries Collsacabra X, de 75 Km.... si no saps que fer, ja ho saps. Aviat publicaré la info.
      Ens veiem!!

      Elimina
  6. Pere, gràcies per l'excel·lent crònica i fotos,ja veig que s'ha acabat la clandestinitat. Comparteixo totalment el teu comentari referent a l'organització, i es que dóna gust compartir dia amb gent tan professional, també comparteixo el comentari del Joan, totalment encertat.

    Enric Torra

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Comandant Torra".....Espero compartir molts més kms amb la teva companyia. És tot un luxe i hem quedo curt.
      Gràcies per passar pel bloc i deixar els teus comentaris.
      "A les seves ordres Comandant"

      Elimina
  7. Bona crònica com sempre Pere !! llàstima que aquest any no hi vam poder anar-hi

    ResponElimina
  8. Gràcies Sergi.
    L'any que ve heu de venir, és molt guapa la marxa. A més podeu triar recorreguts.
    Ens veiem!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.