LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 14 de gener de 2013

TEMPS PER ENTRENAR. IMATGE. 14/01/2013.

Sí, moltes vegades és difícil vestir-se de "bonito" i sortir a entrenar, tant si és per anar a córrer, escalar, caminar, bici, nedar.... qualsevol esport, i encara és molt més complicat si la practica de l'exercici que ens agrada és a l'aire lliure.
El fred, la calor, la pluja...... la família...... la feina.... De ben segur que podem i som capaços de fer una bona "Gestió del temps a  l'entrenament", sense posar en perill la vida sentimental.... gg.
Doncs ves per on,  us deixo una imatge escrita que comparteixo del bloc amic "Rendirse Jamas". Com molt bé la descriu: UNA GRAN VERITAT.


Això si, sempre que la salut ens acompanyi.

Salut, Feina i Gràcies per la visita.

2 comentaris:

  1. Si es vol i t'agrada fer una cosa , temps en trobes segur !!! si no ho vols fer mai en tindràs. Quantes vegades he sentit m'agradaria fer esport però no tinc temps ...

    ResponElimina