LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimarts, 1 de gener de 2013

ST. SILVESTRE, ADEU 2012 CORRENT. I TOTS A L'AIGUA, HOLA 2013 NEDANT.

31/12/2012. ST. SILVESTRE GANXONA. St. Feliu de Guíxols.

Veure neixer una cursa és molt satisfactori i si a més tens el privilegi de veure-la creixer i participar-hi és molt gratificant.
La St. Silvestre Ganxona  són 5 anyets d'una cursa que t'ajuda a tancar l'any d'una manera esportiva i participant amb tota la família i amics.
Molt bon ambient amb amics/coneguts i tot un privilegi poder gaudir del que més ens agrada, cadascú a la seva manera, l'últim dia de l'any i a casa. Uns corrent a ritme i d'altres caminant, uns fent una volta de 4,4 Km i d'altres fent dues voltes 8,8 Km
Recorregut molt familiar, agradable i arran de mar, amb sortida a la Rambla Vidal, pujar al Salvament,  anar cap al Moll i tornada pel Passeig Marítim enfilant la pujada fins l'Hotel Edèn Roc per desfer el camí fins a la Rambla.
Aquest any ha estat molt, molt i molt especial i emotiu per a mi, doncs hem tornat a córrer junts amb l'Andreu i Ultraquim, amics d'equip en curses d'ultrafons i per etapes. I perquè l'Andreu i el que escriu, hem fet costat a un amic que just el dia de la St. Silvestre feia realitat un somni o repte personal, el NoPucParar, de 100 dies fent 10 Km cada dia.
Cursa organitzada per: A. C. Xaloc.

01/01/2013. TOTS A L'AIGUA. St. Feliu de Guíxols.
250 nedad@rs.
13,5º Temperatura e l'aigua.
És l'estiu??......NO!! estem a l'hivern, a la platja, amb banyador i envoltat de nedad@rs amb moltes ganes de nedar.... Que carai faig jo aquí, si no sé nedar??
Començar el primer dia de l'any amb un bany abans d'anar a dinar i amb la sensació d'estar viu
Són la1h del migdia, un dia tapat però gairebé tots els que estem amb els peus a la sorra de la platja, tenim ganes d'entrar a l'aigua i fins i tot els núvols s'aparten per la força que desprenem.
I arriba el gran moment, el soroll del petard i tots correm sense por cap a l'aigua tal com si fósim uns nens petits cridant, quin espectacle més gran. Dins l'aigua salada la pell se'ns tersa i tot el cos s'esgarrifa i es torna vermell.

Que bé començar l'any amb una freda remullada i sortir de l'aigua amb les carícies d'una fina pluja.... Et dóna una sensació de deixar enrere el que no necessites i començar l'any si més no, ben espavilat!!
Un TOTS A L'AIGUA, molt familiar amb els Jordis,Jan&Marti, Carme, Maria, Laura, Tània, Mar Xell, Andreu, Quim, i un munt d'amics.
Futur UltraIronMan
Organitza: C.E.Montclar i A.C. Xaloc.

VIDEO DE TV COSTA BRAVA.
SALUT, FEINA I GRÀCIES PER LA VISITA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada