MARXA DELS TRAGINERS. CRÒNICA I FOTOS. 04/11/2012.

9a Marxa dels Traginers.
Lloc: Can Pere Tia, prop de Palamós.
Dia i hora: 4 de Novembre 2012 a les 8h.
Recorreguts: Un de 16 Kms i un de 7 Kms. Pel Massís de les Gavarres més litoral.
Nº de control: Carme 15, Pere14. Temps: Carme 2:24h, Pere 2:14h.


Desprès d'un mes d'octubre molt intens amb la UTGS 98 Km i el tastet de la Marató i Mitja de l'Ardenya 65 Km, aquesta última per lliure, doncs la cursa es celebrarà el proper 8 de desembre i segurament hi estarem col.laborant.

Amb la Carme tot i no estar recuperats, teníem al punt de mira la Transgavarres 55 Km, però llavors ens van parlar molt bé de la Marxa dels Traginers a Palamós de 16 Km. No ens ho hem pensat ni dues vegades. Coincideix amb dia i algun tram del recorregut amb la TransGavarres.



Crònica/sensacions: Arribem amb el cotxe al punt d'inici de la marxa i no podia creure el que estava veient, cotxes aparcats a banda i banda de carretera, un pàrking preparat a tope de cotxes, un exercit de corredors i caminadors amunt i avall, tots amb presses, uns que ja sortien, d'altres esperen la sortida oficial a les 8 h del matí.....És una "Festa". Diuen que anar a una festa és passar-ho bé, disfrutar, conèixer gent.....

Els Primers Corredors

Passar-ho bé/disfrutar: Sortim caminant junts amb la Carme, però avui tinc bones sensacions i ella o percep, 17 kms davant meu i l'oportunitat de deixar anar una miqueta la "petita bestia" que tots portem a dins, "camp per córrer", han estat unes sensacions boníssimes.Gràcies Carme.

A l'arribada
Conèixer gent: El recorregut ha estat increïble, aquestes marxes ens donen l'oportunitat de conèixer camins i corriols de pas antics acabats de desemboscar, que fins i tot molts locals desconeixien.

Enmig d'aquest meravellós recorregut d'alzines, pins i roures de bosc mediterrani,  he compartit quilòmetres amb en Joaquin, un corredor local i veterà que amb seixanta i pico anys no ha parat de córrer, un lluitador, un "run-gentleman".... Fèiem una parella estranya, ell corria al seu ritme, jo trotant i caminant amb pals, un "placer conocerte Joaquin".

Amb en Joaquin
El millor:  La Marxa dels Traginers és un 11 sobre 10, una marxa que sap lligar dos punts de vista diferents de fer quilòmetres a peu, els corred@rs intentant baixar els números del seu crono i els caminad@rs gaudint de l'entorn, les sensacions, amics....

Que més es pot demanar per 6 euros: Recorregut marcat, 5 avituallaments, entrepà calent o fred a l'arribada, samarreta o buff....


Felicitar a organització i voluntaris, realment una marxa que ens ha sorprès.


Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.