LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

divendres, 7 de setembre de 2012

FER 100 KM I MÉS, CAMINANT/CORRENT. 05/09/12.


Aquest post és un rescat parcial d'una crònica del 25/08/11, fent referencia de com afrontar la 1a i 2a edició de l'Ultra Trail 3 Vies Verdes de 142 Km el 2010 i 100Km el 2011.
Tocant a la porta la 3a edició de UT3VV, 142 Km, serà la distancia més llarga que farem la Carme i el que escriu sense parar. Us deixo amb el post:

100Km és un numero més........ Fa respecte, però per a molts corredors, caminadors, marxadors, Cakos...... Gent inconformista que volem evolucionar, no quedar-se estancats en els entrenaments de sempre, les mateixes curses, caure en la rutina i aquesta en l'obligació......... Hi ha molts reptes per fer, reptes que fins i tot els pots produir, elaborar i gaudir tu mateix, pura anarquia on les pautes les marques tu. Fer el salt dels 42K als 100K és de sonats, gent rara...... M'agrada  estar en aquest mon de sonats, es tracta com diu el conte d'estar sord i fer la teva.
La tercera edició d'UT3VV, Ultra Trail Tres Vies Verdes ja és aquí,  aquest any té un recorregut de 142 Kms amb sortida de Ripoll i  arribada a St.Feliu de Guíxols, els dies 8 i 9 de setembre del 2012. És un  repte personal, que si l'aconseguim serà la primera vegada en caminar/trotar una distancia tan llarga i sense parar.
Serà molt dur i potser patirem, es pot pensar que al ser una pista ampla, recte i sense gaire desnivell, sembla fàcil, no?? Precisament aquí esta la duresa del recorregut, on desprès d'una llarga recta ve una altre llarga recta i així constantment.

A partir del Km 30, es tira molt de cap. En quant al cos, el moviment repetitiu i constant provoca  carreges i desgast en el treball muscular i articular....... El Cako  serà una de les solucions, el treball muscular caminar-córrer-pals distribuir la carrega muscular a una major quantitat de parts del cos augmentar el rendiment i evitar lesions. Sóc un aprenent que esta en el  1er esglaó dels 10 i vull aprendre a donar-li potencia i resistencia al motor sense rebentar-lo, amb el permís o no de la malaltia.
Li tenim moltes ganes i alhora ens veiem molt molt i molt petits davant dels 142 Km. 
Aquesta vegada compartirem recorregut amb l'Ultraquim, qui el 2010 ja ho va aconseguir juntament amb l'Andreu. Ripoll-Olot-St.Feliu de Guixols corrent i sense parar.

I si no ho aconseguim no passa res, veure on son les nostres limitacions i aprendre a fer-ho millor per la propera,........ però l'objectiu és passar-ho be fent un esforç total per arribar, amb molta il·lusió i amb l'emoció de veure que hi ha mes enllà d'aquest somni.
El dia del repte ens plantem davant d'ell motivats per aquestes frases: Els camins que molts busquem estan a prop i alhora fem que estiguin tan lluny, fluir és fàcil, nomes tens que..... fluir.

SALUT, FEINA I GRÀCIES PER FER-HI UN COP D'ULL.

2 comentaris: