31a RUTA DE L'AIGUA. Proposta pel 30/09/2012

Caminar o córrer és la millor manera de moure el cos i gaudir d'una bona salut .
Ens aporta molts beneficis físics i psíquics, caminar és gratuït i econòmic, amb un parell de vambes n'hi ha prou. Per això cada vegada hi ha més gent que s'apunta a les marxes i curses de muntanya. Actualment són activitats físiques molt populars.

Per tot això i molt més la proposta és per aquest diumenge dia 30. A Sant Feliu de Guíxols una marxa de muntanya no competitiva d'uns 15 a 20 Kms, que és pot fer caminant cadascú al seu ritme o corrent. 
El recorregut esta marcat i té l'encant que cada any és diferent. Ens conviden a veure els racons més sorprenents de la Costa Brava i l'Ardenya.
A més els organitzadors intenten fer-ho el millor possible dins d'un ambient molt familiar. 30 anys són un bon motiu per apuntar-se a una marxa que de ben segur serà espectacular. 


Per als que es plantegen d'anar caminant, una manera òptima podria ser amb el nou concepte de moviment per a tot el cos, que és caminar amb pals o CaKo. Si caminar sense pals ja ens aporta molts beneficis, al fer-ho amb pals augmentem els beneficis per a la salut i li donem un plus de qualitat a la caminada.......Només cal provar-ho!!!!
Mitja Europa li planta cara al ritme estressant que portem avui en dia caminant amb pals, ja sigui fent Nordic Walking, CaKo........ A Catalunya de tota la vida en diem: Caminar amb Pals!!
A Sant Feliu de Guíxols, de manera gratuita i gràcies a la complicitat del Centre Excursionista Montclar, una vegada al mes fem sortides per aprendre a caminar amb pals per a tots els nivells. Cada sortida té una gran acceptació.

Fitxa de la 31 Ruta de L'Aigua:
Organitza: Grup Natura-Parròquia de Vilartagues.
Sortida i Lloc: Plaça Salvador Espriu, a les 8 del matí. St. Feliu de Guíxols.
Preu: 5 euros.
Inscripcions: Dissabte dia 29 de setembre de 7 a 9 del vespre o Diumenge, 1 hora abans.
Marxa de Muntanya: Caminant o corrent.
Distància: de 15 a 20 Kms. S'ha d'estar preparat físicament per fer front a aquest tipus de marxa.
Recomanable portar una motxila o cinturó amb un bidó d'aigua i alguna barreta. Hi haurà avituallaments, però cal entendre que estem a muntanya i les previsions dels organitzadors en quant a l'aigua i solids es poden desbordar o no, depenen de la quantitat d'inscrits..... per si de cas.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.



Comentaris

  1. Un company de St Feliu m'ha convidat a la Ruta de l'Aigua. Quin desnivell hi ha més o menys ja que he d'intentar convençer un amic de l'Armentera i noi no vol massa desnivell.
    Son 20km?.
    Espero que fins diumenge.

    ResponElimina
  2. Doncs no ho se Joan, cada any varien el recorregut i ho tenen una miqueta en secret. Però penseu que hi participen families senceres, des de el més petit/petita de 6 o 7 anys, fins persones de 60 i 70 anys. Aixo sí és un itinerari de muntanya.
    Ens veiem!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.