1e TRAIL PUIG SES CADIRETES. TOSSA DE MAR.29/09/12.

Cursa: 1a TRAIL RUNNING Puig de ses Cadiretes.
Dia i hora: 29 de Setembre 2012. A les 9 h del mati.
Lloc: Tossa de Mar.
Recorreguts: Un de 16 Kms i un altre de 8 Kms.
Cursa: Solidaria en benefici dels XaropClowns.
Temps: 2 hores 1minut.


Apuntar-se a una cursa explosiva de 15 km quan has preparat i adaptat el cos a fer llarga distància no té gaire sentit... Res en contra, ben al contrari. Sempre ens hem d'apuntar a tipus de curses diferents. Escoltant sempre el cos per mirar de no trencar-lo.

Hi ha uns quants motius per haver anat al Trail de Tossa de Mar: 

El més important va ser quan li vaig preguntar al cap visible de l'organització, en Patxi, si podia fer la cursa caminant,  la resposta va ser que cap problema, tot facilitats. 

El segon, l'entorn, Massís de Cadiretes, és el castell natural més salvatge de la Costa Brava, és una zona que em té el cor robat.

Un altre motiu  és el factor climàtic, doncs desprès de mesos sense ploure, la previsió era de molta pluja..... I no ha fallat. Personalment no m'ha agradat..... M'ha enncantat fer la prova sota aquestes condicions climàtiques.


El Recorregut: Arribo a Tossa tot sol, però com diu en Jaume Teres; anar a una cursa o marxa és com sortir al pati de l'escola, de seguida et trobes amb els amics amb qui has compartit molts quilòmetres. Núria, Magali, Mireia, Tània, Enric....

La sortida és a les 9h i em quedo enrere per anar tranquil amb qui compartiré tota la cursa, la Magali i la Mireia, dues fèmines amb caràcter.

Ens enfilem amb desnivell fins al Puig de Cadiretes fent 5 Kms i un cop a dalt ens avituallem. La pluja cada vegada és més intensa i ens acompanyara durant tota la llarga baixada fins a l'arribada.

El millor: Sempre ho dic i potser sóc molt pesat, però el més important moltes vegades no és la cursa.... el més important són les persones i el viatge amb qui comparteixes la cursa. Super Encantat de compartir "viatge" amb la Magali, que esta preparant Guara al igual que el que escriu, i la Mireia que tot i no entrenar últimament ha acabat com una "jabata".


El millor del millor: Al anar caminant i per tant ser els últims, a darrera nostre anava el "buggi escombra" que en tot moment ens han estat animant. Només per això ja et motiva a fer la cursa.

Per tant FELICITAR organització i voluntaris, un 10 sobre10.
En una primera ediciò ningú sap com anirà, no hi ha referències d'altres edicions, sempre hi ha dubtes tant per part de l'organització com de corredors.... Tot a anat molt bé.


FELICITATS Patxi, organització, voluntaris sobretot els del "buggy escombra". Hem gaudit molt de la cursa i ens ho hem passat molt bé.

Per a més info, classificacions i més fotos al blog amic: BLOG DE PATXI.


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.


Comentaris

  1. Ostres Per. Quin crack que estas fet.
    Amb esportistes com tú donen ganens de treballar per fer encara millor la prova... i ho farem!!!
    Em deixes possar el teu comentari a la web que he fet per anunciar la Gran Trail Running? será més llarg i més técnic. Amb pujades i trialeres.

    ResponElimina
  2. Res de CracK.
    I tant que pots posar el que vulguis, l'escrit ja no és meu, es de tots vosaltres.
    Ostres!! Gran Trail Running.... Quina en prepareu ja...Ay Ay!! Aquesta gent Tossa.....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.