LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimarts, 21 d’agost de 2012

VALLTER, Entrenament. 18/08/12.


Una matinal a Vallter és sinònim d'entrenament de qualitat, ja sigui per Bastiments, pel Pic de la Dona, per Gra de Fajol, per Pic de l'Infern..... O tota la volta sencera, sigui quina sigui, tant se val.
Si a més l'entrenament és amb la companyia de la Núria i l'Enric, llavors té una categoria de cinc estrelles.

Normalment no tinc per costum escriure sobre els entrenaments, i de fet no ho faré... Alhora he omplert moltes pagines de sortides per aquest paradís a tocar de casa, Vallter. Tant amb el fred de l'hivern com amb la calor de l'estiu.

Amb el permís de la Núria..... Us deixo amb la seva sentida manera de veure i viure una matinal tot pujant a Bastiments, Freser......

Una sortida a Vallter es pot descriure de moltes maneres, però cap pot millorar la crònica de la Núria.

Terra de Bastiments a 2.980 mts. Crònica de la Núria Roqueta:
Passo, pas a pas, per sobre del que fa una estona, sota la muntanya i al costat del vent, em feia dubtar. La muntanya s’eixampla: entro, i s’estreny just darrere meu quan passo. Des de baix, no sembla que li pugui pujar a cavall. La força de la muntanya és la fragilitat de la vida sota passes sense equilibri, compte. Viure és això,.... seguir llegint clica aqui.....Gràcies Núria i Enric.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada