TASTET DE L'ULTRA 3 VIES VERDES 142K NON-STOP. 11/08/2012.


La 3ª edició de la Ultra Trail 3 Vies Verdes 2012 amb 142 K non-stop, ja la tenim aquí, a principis de setembre 2012.
És un d'aquells reptes que no necesites fer punts per poder anar-hi.....Que no estas pendent d'una llista d'espera per inscriure's.... Ningú et dona la sortida i ningu t'espera a l'arribada.......Les emocions i sensacions d'aventura són totals....... Hi ha molts reptes per fer, reptes que fins i tot els pots produir, elaborar i gaudir tu mateix, pura anarquia i amb un preu economic baix.Aquest és un.

La UT3VV/12, és un repte esportiu personal de llarga distància caminant, trotant o corrent. La sortida és a Ripoll i l'arribada a Sant Feliu de Guíxols tot resseguint l'antic traçat i actual Via Verda del Carrilet i Ruta del Ferro, és a dir 3 Vies Verdes: Ripoll-Olot, Olot-Girona i Girona-St.Feliu de Guíxols. Tot cobrint la distància de 142K.

És important dir que aquest és el tercer any. I que els pares, dissenyadors i participants del recorregut van ser l'Andreu Just i Ultraquim, (amícs i experts corredors en llarga distància). Els dos corredors en la seva primera edició l'11 de Setembre del 2010 van aconseguir fer els 142K en 26 hores. Veure enllaç: Ripoll-Olot-St.Feliu 2010.


En la seva segona edició al 2011, el que escriu va prendre el relleu fent d'Olot a St. Feliu, 100K amb 18h caminant.Veure enllaç: Olot- St.Feliu 2011.

Els protagonistes d'aquesta tercera edició serem la Carme, Ultraquim, Lluís Tuneu? i el que escriu.

Davant d'un repte d'aquestes característiques és important conèixer el terreny, preveure on estaran els punts d'aigua, veure quin ritme de cursa podem portar.

El recorregut es pot dividir en dues grans parts, una i la més ben indicada d'Olot a St.Feliu, impossible perdre's. L'altre de Ripoll a Olot, la més difícil i que no esta molt ben marcada.

Per tant aquest dissabte hem decidit fer un tastet del tram més complicat, el que enllaça el Ripollès amb la Garrotxa passant pel Coll de Sentigosa (1065m).

Han estat uns 27 Kms d'entrenament molt profitosos.
Entrenament de calor entre 35/40º. A meitat del recorregut i degut a treballs forestals les marques desapareixen, fent servir moltes vegades la intuïció per trobar el camí correcte.

Una aventura fantàstica amb el millor regal que ens pot oferir la natura..... Una remullada "integral" dins un gorg. Com descriure les sensacions; Doncs com si fóssim literalment  la "Wendy"(la Carme), en "PeterPan"(en Pere) i "l'Ultraquim"(en Quim), uns nens petits.


A hores d'ara i degut a la logística el grup queda tancat a quatre corredors/caminadors per a la distància llarga. Això no vol dir que i al igual que l'any passat, qui ens vulgui acompanyar un tram ho pot fer-ho, això sí, sota la seva responsabilitat.

Per acabar dir que la Carme i jo afrontem aquest repte amb molta il.lusió doncs és la distància més llarga que hauriem fet mai sense parar.

I si no ho aconsegueim no passa res, veure on son les nostres limitacions i aprendre a fer-ho millor per la propera,........ l'objectiu és passar-ho bé, amb molta il·lusió i amb l'emoció de viure els nostres somnis.

Salut, Feina i gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.