SA GUILLA 2012. IV TERRA D'INDIKETES.25 i 26/08/12


El IV Terra D'Indiketes s'ha acabat amb èxit de participació i amb un envejable ambient de corredor, ciclista i escalador..... Gestionar i coordinar aquestes tres disciplines esportives molt populars no és fàcil i s'aconsegueix gràcies a persones que ho donen tot a canvi de ben poc:

Sa Guilla, cursa de muntanya a peu organitzada per corredors per a  300 corredors/dores. 4a edició.

Es Pollastre i sa Gallina, curses de btt organitzades per ciclistes per a 470 ciclistes.10a edició.

Es Lluert escalada en bloc.4a edició.

Tot això en un entorn mediterrani de gran bellesa com és el Massís de l'Ardenya i el Massís de Les Gavarres. 

La Carme i jo hem fet Sa Guilla el dissabte i com a voluntaris el diumenge per la cursa btt.
Sa Guilla : Cursa de Muntanya a peu. 25 d'agost de 2012.
Kms: 21.
Sortida i arribada: Sta. Cristina d'Aro.
Organitza: A.E. Matxacuca.
Temperatura: 35º a 39º


Crònica/Sensacions: Normalment no ens apuntem a curses rapides i explosives de 10 o 20 quilòmetres, res en contra, ben al contrari, sinó perquè hem adaptat el cos a fer distancies més llargues a un ritme més lent.

A Sa Guilla li tinc una estimació especial. Tant per l'espectacularitat del recorregut de l'inici al final, com pels companys i amics que hi participen i pels qui ho fan possible.

Sobre el recorregut ja l'he descrit moltes vegades. Llavors queden les sensacions.

L'estratègia és sortir i acabar caminant..... que innocent, surto trotant al costat del "mestre" Enric (50 i pico anys i 3:20h), li faig de llebre uns 4 Kms fins que m'adono que no he de trotar, doncs a caminar.

A més la calor no és suportable, l'aire és calent,  ajuda a fer suar i noto que m'estic deshidratant molt ràpid.... El primer avituallament, sí, però com si no existís, doncs han acabat l'aigua, per sort porto un bidó ple.

Comparteixo pujada  als Carcaixells amb la Fina, esta pletòrica i sembla que res ni ningú la podran aturar. Al segon avituallament ens deixen beure un vas d'aigua. Toca fer una pujada i baixada pels Eucaliptus fins el tercer control. Aquí hi ha aigua però tinc un senyal que m'indica que no vaig bé, la samarreta interior negre esta quedant blanca, pèrdua de sals minerals i no n'he portat.

L'impost de la deshidratació el pago a la pujada de Pedralta amb rampes. A patir com un burro, no n'aprendrem mai. Arribo a Pedralta com "las Muñecas de Famosa". Una vegada hiper/mega/avituallat, encaro la baixada de 4 Kms fins l'arribada amb tranquil·litat i bona companya, La Tània.



El Millor: La samarreta, les barretes, l'entrepa, els manguitos Lurbel......... AH!! la llibreta Oxford.

El Millor del Millor: Crec que ha estat una de les sorpreses més "Waaapppass" de la cursa, senzillament ha estat el fet d'anar cap a casa amb una foto on sortim retratats fent el que més ens agrada..... córrer, caminar o btt, "un puntazo". Això ha estat possible gràcies a en Jordi o Jprix de Fotoprix de St. Feliu de Guixols
Jordi, crec que parlo en nom de tots els "retratats", moltes, moltes però que moltes GRÀCIES.

Felicitació: Per a l'Oscar Carrasco que ha quedat primer com a "IndiKeta de Ferro", que és la suma de fer Sa Guilla i es Pollastre.

FOTOS SA GUILA 2012 

Reflexió: Per acabar em quedo amb una frase d'en Quico (cap visible de l'organització) l'última frase de l'esdeveniment: "L'Any que ve farem més i millor".

De ben segur que ens queixarem:  Per la calor... Per la falta d'aigua.... En un tap, uns passen per aquí i d'altres per allà.... Uns no han vist la cinta que marca el camí i han passat de llarg.......... Ningú va dir que seria fàcil.

Personalment he fet la cursa sense la pretensió d'esgarrapar minuts al crono, doncs no puc córrer.

L'objectiu ha estat de caminar, passar-ho bé, tirar moltes fotos (52) i gaudir de l'entorn. Ningú ha de patir per un "tiu" que camina amb pals, doncs no competeixo per guanyar d'altres corredors... Competeixo  per guanyar  a una malaltia.

Amb la Carme hem fet moltes fotos durant la cursa, hem esperat l'últim corredor (despres de 6h i pico), i hem fet de voluntaris.

CRÒNICA AMIGA: Matxacuca Curses de Muntanya.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Pere, com sempre immillorable crònica i gràcies per la calificació de "mestre" però crec que em queda bastant gran, a més tu ja saps bé qui és el mestre......i ho sabem tots.
    Mil gràcies per la crònica i les fotos.

    Enric Torramilans

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enric mestre de mestres. Gràcies a tu per tot.
      Ens veiem MaKi!!

      Elimina
  2. Moltes gracies per les teves paraules, la veritat es que hem va venir al cap, veient la cara de felicitat dels participants, mentres preguntaven on podrien veure les fotos, a un d,ells li vaig dir que al arribar ja les trobaria. Tot un puntas, i ja veus dit i fet. Com diu en Quico, l,any vinent mes i millor.
    Ahhh i gracies per la publicitat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha estat tot un detall per a tots.
      Ja ho saps que la Carme i jo estem al teu costat al igual que molta gent, et donem molta força i ànims sigui quin sigui el resultat, per afrontar la que és una de les millors curses de la teva vida....Molta Sort Jordi a l'Ultra- Trail du Mont-blanc.
      Una abraçada Company!!

      Elimina
  3. Uau Pere quina crònica!!!!,totalment d'acord,la cursa fantastica,l'ambient chulisim,la calor.... sense comentaris,vaig patir molt però m'ho vaig passar pipa,al meu ritme sense preses però disfrutant de cada indret i de cada moment del recoregut,dons aquest any la organització s'han superat,Felicitar a tots per la feina feta.Ens veiem a la Marató de L'Ardenya,fins al desembe!!!!!!

    Carme Carmona

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.