LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 23 d’agost de 2012

39 Travessia del Port de St.Feliu de Guixols. 19/08/12

Sortida: Cala Jonca a  St. Feliu de Guixols.
Dia 19 d'agost.
Distància: Travessia del Port 1.100 mts.
                Travessia Popular 400 mts.
Edició: 39. Els inicis daten de l'any 1910.
Nº de nedad@ors: 367.
Organitza: A.C.Xaloc i Ass Turística Guixolenca.Que podem dir de la Travessa del Port que no s'hagi dit a hores d'ara, ha sortit als diaris, a la TV, als blocs...... Bé, sempre hi ha alguna cosa per dir o alguna foto per descobrir.

Realment és tot un espectacle els minuts abans de la sortida, veure la felicitat, eufòria, vitalitat i nervis reflectits a les cares dels neda-addictes... és una gran festa.
Els uns amb el repte de ser els primers (12´,54´´ el primer), d'altres anar-hi anant i d'altres el repte és arribar (40´,04´´ l'últim).

Tanta eufòria s'encomana i per un moment enfilat dalt d'una roca a cala Jonca, tot veient la sortida he tingut el pensament de llençar-me a l'aigua i gaudir nedant com un peix....... Sort de la Laura (la meva filla petita) que m'ha despertat d'aquest somni, dient que potser m'haurien de vindre a rescatar amb caiac..... Ostres és veritat doncs no sé nedar.... Encara.

 

El millor: Veure participar la Maria (la meva filla gran). Ha arribat amb "flato", mig marejada, plorant..... De sobte li han dit que tenia copa per ser 1era infantil femení, us ho podeu imaginar, ha estat una explosió de felicitat. L'esforç ha tingut la seva recompensa.

Curiositat: La nedadora i amiga Carmen Arasa, és d'admirar, muntanyenca de mena, fa ben poquet que neda. Per segon any consecutiu ha estat l'ultima en arribar. Tot i així ha pujat al podi, ha obtingut copa i s'ho ha passat pipa.
Com diu un amic de l'ultrafons: moltes vegades és millor ser l'últim dels que fan el que volen, que el número 1 dels que es deixen portar. Ultraquim.

Coordinar la sortida, intentar fer el seguiment al mar dels nedadors i coordinar l'arribada i post arribada.... Em trec el barret per totes les persones que fan possible que uns quants facin el que més els agrada.... SON ELS VOLUNTARIS.

 


Salut, Feina i gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada