LA SETDELLONGA.Marató de Muntanya. 01/07/2012.

Aquesta cursa i crec que parlo en nom de tots els qui et coneixem.... Va per tu Manel

Dia i lloc: 1 de juliol de 2012 a Vilallonga de Ter.
Distancia: 43 Kms.
Temps Total: 7h:58´´, 1h:30 menys que l'any 2011.
Desnivell: 2.232 de pujada, 2.456 de baixada.
Nº d'avituallaments: 8.
Inscrits: 127. Arribats:
Meteo: Tapat i pluja.




Repetim la marató de Vilallonga de Ter, petit poble dins la Vall del Ter que t'enamora, juntament amb els seus encisadors set nuclis de poblets i veïnats de mitja/alta muntanya per on passa la cursa. En paraules de l'Enric al pas de cada poblet; hem estat al paradís.

El recorregut és el mateix de cada any.... Si, però sempre és diferent.... Amb calor o fred, caminant o corrent, gaudint de l'entorn o de les sensacions, sol o amb companya.

La Cursa:

Son les 5: 45 del matí, ens acostem a la sortida en la tèbia foscor d'una nit que vol anar a dormir, l'ambient és fresc i tots sabem que tard o d'hora plourà.

Amb la tarja de control a les mans de seguida ens trobem amb amics d'aquells que fan que un dia tapat com el d'avui es converteixi en un dia radiant i ple de llum. La relació que hem establert amb aquesta "tribu" de corredors/caminadors et fan sentir encara més viu i enamorat de tot plegat. Eva, Magali, Carme T, Carme, MiKel,Jordi Prix,Jordi, Enric T, Josep V, Lluís T..


Les 6h i sortim, cadascú decideix el seu ritme. Mentre fem la primera pujada llarga i constant veiem sortir el sol enmig de les valls.... increïble. Desprès d'assolir el 1er Control de Pas amb l'Enric, la Carme, jo i a estones la Magali encarem cap a Tregurà, el 2on CP i el tercer El Catllar. Caminem a ritme a les pujades i trotem a les baixades a un ritme molt constant.

Creuem la carretera i la segona pujada forta que ens porta a Llebro 4 CP.  Anem tirant cap el cinquè CP mentre la treva que teníem amb la meteo es va trencant.... L'Enric no li agrada la pluja, la Carme no li agraden els llamps..... I el que escriu es diverteix doncs la pluja ens ha atrapat i ja no ens deixarà.


Tornem a travessar la carretera cap el 6e CP a la Roca, tercera i última pujada durilla fins Abella, penúltim control. Dos últims Kms que compartim amb la parella més "Wapa" de la cursa, l'Eva i en  Jprix. La satisfacció de compartir un repte, no calen paraules. Moments d'eufòria enmig de felicitacions.


El Millor: 

L'entorn i l'itinerari amb molts corriols, alguns tècnics d´una gran bellesa, seduït pel descens del riu, enmig de boscos de pins,  pedra, fang, un terreny de mitja/alta muntanya que per córrer és un luxe, aixo sí... No ha estat fàcil. El marcatge impecable.

Els voluntaris dels avituallaments, molt pendents en tot moment, super amables, ens sentiem molt mimats.

Els avituallaments correctes. Gairebé un cada 5 Kms, que són molts. Pots fer la cursa tranquil.lament només amb un bidó d'aigua. Aixo si, no tan esplèndids com l'any passat.

Felicitar un per un a organitzadors i voluntaris per regalar-nos una petita/gran part del vostre temps d'un diumenge amb un somriure, unes paraules d'ànims, un vas d'aigua...... En especial a la Laura i l'Eva caps visibles de l'esdeveniment. Gràcies a tots per ajudar-nos a gaudir d'aquest repte.

CRÒNIQUES AMIGUES:  4 potes blog. 
                                            PapiMarató

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.