LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 10 de juny de 2012

CAMPIONATS DE CATALUNYA MONOALETA. Crònica/Fotos/Video. 2 i 3/06/12

Dissabte desprès de fer la Trail Coll de Nargo varem anar a Barcelona per veure competir la Maria. Un orgull com a pares veure la Maria recollir els fruits en forma de 6 medalles. Alhora pels fills, veure't que estas al seu costat els hi dona un plus de confiança i seguretat, en momets competitius tant importants per a ells.


Dia i Lloc: 2 i 3 de Juny. Piscina Regente Mendieta. Barcelona.
Equips: A. E. Bellsport.
             C.E.Mediterrani.
             Natació Per Tothom  Lleida.
              A.C.Xaloc.
Modalitat: Natació amb Aletes.
Categoria: Infantil/Cadet/Junior/Senior.

Els nedad@rs del A. C.Xaloc infantils/cadets(l'equip de la Maria), van participar als Campionats de Catalunya a Barcelona.
Val a dir que "jugar al camp contrari" sempre és difícil i la piscina Regente Mendieta és una piscina molt dura a l'hora de competir amb els locals.
A.C.Xaloc ha quedat en 3a posició per equips.
Tenint en compte que el sistema de puntuació a part de fer el màxim de podis per club, és que el club tingui molts nedad@rs per a cada prova. Mediterrani i Bellsport tenen un "batallo" de nedad@rs, tenen moltes més possibilitats de ser primers.
Però el més important és que els nois i noies s'ho han passat molt bé nedant, patint i competint. I qui més qui menys s'ha endut medalla.


Els podis de la Maria Alsina (la meva filla) han estat:
800 mts superfície: 2ona.
200 mts superfície: 2ona.
100 mts escafandre: 2ona.
50 mts Apnea: 2ona.
4x50 relleus: 1 eres.
4x100 relleus:1eres.

Video de Natació amb aletes, apnea 50mts:FOTOS DE LA MARIA JOSE SANCHEZ.DISSABTE.

FOTOS DE LA MARIA JOSE SANCHEZ.DIUMENGE.

Ara toca pensar en els Campionats d'Espanya que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols els dies 16 i 17 de Juny. Essent així St. Feliu i A.C.Xaloc, ciutat i club amfitrions d'aquest important esdeveniment.
A. C. Xaloc és Campió d'Espanya dels dos últims anys, 2010 i 201. Això vol dir que s'ha de defensar aquest títol amb les dents i les aletes, s'ha de donar-ho tot. Que per alguna cosa s'entrena. O sigui que Xaloquins.... Sang, Brillo i a Guanyar. Molta Sort i a passar-ho bé.

Salut, Feina i Gràcies per la visita.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada