LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 6 de maig de 2012

TRAILWALKER 2012. Fotos d'un voluntari. 5i 6 /05/12

06/05/2012. Una de les recompenses més grans per un corredor o marxador és el caliu que et pots trobar a l'arribada en una prova. Superar la duresa i patiment personal de ser finisher en un cursa/marxa és una satisfacció personal difícil d'explicar. Si a més ets rebut amb aplaudiments, una abraçada, un somriure, una medalla........ Són d'aquells millors moments que queden guardats per sempre. Són una de les respostes al perquè fem llarga distancia.
Sant Feliu de Guíxols ha estat escollida el punt d'arribada de la Trailwalker 2012 d' Intermón Oxfam. I crec que la ciutat, les entitats, els més de 400 voluntaris..... hem estat a l'alçada. Estic totalment convençut que fins i tot hem superat les expectatives de l'organització. Ha estat tot un èxit, una festa on el corredor, marxador i familiars han estat molt mimats en tot moment. Essent, el més important pels marxadors, l'arribada a St. Feliu de Guíxols, de ben segur s'enduran un dels millors records de la Trailwalker 2012.

A la Trailwalker 2011 i 2012, hi he col·laborat, compartint entrenaments amb diferents equips, fent  l'aportació económica, i aquest 2012 fent de voluntari al torn de nit, de 1h a les 7h de la matinada. Nomes espero haver estat a l'alçada com a voluntari de tan important esdeveniment.

Fotos d'equips arribant de la 1h a les 7h. No hi són tots.

I per acabar voldria felicitar a tothom, equips, voluntaris, organització....... pero en especial a dos persones que han estat els caps visibles com a directors d'orquestra de l'arribada a St. Feliu, la Magda, regidora d'esports de St. Feliu de Guíxols i en Xavi Giró. Moltes Felicitats.

Crònica Relacionada:
100Km, 2ª UT3VV Olot-St. Feliu non-stop 2011.
 Ripoll- Olot-St. Feliu/Corrent. La Cellera- St.Feliu caminant. 2010.
Cròniques  Amiges:
Trailwalker 2012 Crònica d'un dels més de 40 voluntaris. 

Trailwalker 2012 per Matxacuca.

Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada