LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 14 de maig de 2012

NAPAF DEL PESCALLUNES Maig 2012.


Diuen que primer s'ha de coneixer un lloc, un poble, un territori, un pais.... per poder estimar-lo.
L'Enric  ens ha convidat a conèixer una part del Collsacabra més oriental. Perquè els cinc amics que hi hem participat a més de riure molt, ens estimem aquest "país".
Hem tingut el privilegi de passar per llocs poc coneguts i d'una bellesa natural impressionant. Tot resseguint un itinerari per camins poc fressats que t'enfilen fins a una gran balconada cap a totes bandes, com és el Pla d'Ayiats, o alhora s'endinsen cap a un indret selvàtic i de difícil accés com és el Clot de l'infern.

Fitxa:
Napaf: (No Apte Per A Frikis),
Guia: Enric Torra, "El Comandant".
Protagonistes: Magali, Carme, Josep, Enric i el que escriu.
Distancia: 30Km.
Desnivell acumulat: 2.700.
Dificultat: Mig-Alt.
Sortida: St. Feliu de Pallerols.
Tècnica : CaKo i autosuficiencia.

Itinerari: 
Les 8h 5mits del matí, Sant Feliu de Pallerols, ens enfilem per fort desnivell cap a La Salut, el ritme és alt, potser massa i tot, les noies m'estiren de les orelles. 
La Salut, tenim el cafè de premi i la conversa molt agradable de l'hostaler, res a veure amb el del bar del poble. Ja refets anem a buscar el Coll i el Torrent pel Pla dels Alemanys, guanyem la Torre dels Carlins i anem cap a l'objectiu principal el Cingle d'Ayiats passant per camí Ral Vic-Olot, Coll de Pixanúvies.
Guanyem el desnivell de la cinglera i un cop a dalt esmorzem amb la companya relaxant del vol dels corbs. Impressionant la vista cap a totes bandes tot i les nuvolades que ens diuen que aviat ens mullarem.Baixem sobtadament tocant les parets de la cinglera. Deixem l'ermita de St. Gil i anem travessant prats, torrents i camps tot obrin i tancant tanques i portes de construcció antiga. Arribem a el Collell i comença a ploure, arribem al Coll pel Torrent de Collell. Tirem cap a la Feixassa pel Clot de l'Infern, una de les sorpreses més guapes de la Napaf, lloc d'una gran bellesa selvàtica, que et convida a perdres i on els capricis de la natura ens descobreix coves i blocs de pedres...... un indret senzillament paradisíac. Arribada a Sant Feliu de Pallerols molt contents.

Fotos:


El millor: Tot, entorn, amics..... l'Enric ha posat el llisto molt alt per a la propera. Gràcies Enric.
El millor del millor: La cervessa al voltant d'una taula compartint l'expèriencia i nous projectes.
El pitjor: Res.

TRACK.


Salut i Feina.                             

2 comentaris:

  1. Uns kms més i arribeu a casa nostra, jejeje

    ResponElimina
  2. Per molt poc..... amb la gana que portavem, t'haguessim buidat la nevera je je.

    ResponElimina