LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 20 de maig de 2012

2 en 1, CBXR12 i TRIATLÓ, A SANT FELIU DE GUIXOLS.

19/05/2012. Podriem dir que Sant Feliu de Guíxols s'ha convertit aquest mes de maig en la capital de l'esport. Els dies  5 i 6 amb l'exitosa Trailwalker.
I aquest dissabte 19 de maig, primer amb la sortida de la 4a Costa Brava Xtrem Running 12, amb corredors de llarga distancia de primera línia mundial,Andreu Just,  Xesc Teres, Jorge Abueso, i "extraterrestres" varis.
Un privilegi haver participat en la primera (2009) i segona edició (2010), d'aquesta cursa per etapes de Blanes a Portbou. De les millors curses de llarga distancia..... per no dir la millor.


Seguidament el Triatló de Sant Feliu de Guíxols, de ben segur un dels triatlons més marcats a les agendes dels esportistes.
Tota la família hem estat intentant ajudar el millor que hem sabut, juntament amb d'altres pares/mares i amics del A.C.Xaloc com a voluntaris. Que als participants no els falti aigua, fruita....... muntar i desmuntar el circuit, vigilar el transit..... La feina que no es veu i que és una de les petites garanties de l'èxit de l'esdeveniment.
Felicitar en especial a organització, voluntaris, triatletes i families.
Fotos del Triatló:

Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada