PROPOSTA Pel 21/04/2012: 2a Ultra Cako Guilleries Xtrem TASTET I FOTOS 31/03/12.

Proposta pel  21 d'abril 2012:
FITXA:
La Cellera- Puigdefrou-St.Gregori- Coll de Nafrè- Stari del Coll- Can Serrallonga- a tocar Pantà de Sau- Pantà de Susqueda- Coll de Nafrè- Osor- Can Serra- La Cellera.
Segurament sortirem dos grups, un grup que anirà més rápid (Trail-runners)) i un altre que anirà mes lent (Trail-Walkers) .
Dia i hora:  21 d'Abril , 7:30.
Lloc de sortida:La Cellera de Ter. Aparcament al costat del bar "La Preso". Hi ha el carril bici. Entrada per Mobles Noell.
Kms:  60Km.
Punt de suport: Un, per ón passarem dues vegades, doncs el recorregut té forma de 8.
La primera part és més tècnica i amb corriols, la segona part és més planera i amb molta pista.
La ruta no esta marcada, serà guiada o gps.



Info al detall: 
Per al grup més lent; Sortim i agafem el just i necessari, la resta (dinar, equipació...) la deixarem al cotxe de suport,  que trobarem al punt de sortida i desprès estarà al Coll de Nafrè, a uns 20 K de la sortida.

Al Coll de Nafrè tindrem el cotxe de suport, cadascú s'ha de portar lo seu i ser autosuficient, el cotxe el trobarem en dues ocasions, km 20 i al 45 +/-, no hi ha punts d'aigua ni menjar en el recorregut, (a part del cotxe de suport). Així que s'ha de calcular bé.
Coll de Nafrè Km20, dinem i agafem menjar i equipament, quan el tornem a trobar és probable que sigui fosc.

Km 50 +/-, Osor. L'idea és sopar suau i rapid al restaurant  El Cor de les Guilleries. Així no ens carreguem tant, i agafem forces per l'ultima pujada, sense entaular-nos massa, el restaurant restarà avisat.

Arribada a la Cellera, càlcul aproximat, la idea és anar a ritme, al voltant de les 12 h nit per al grup lent i per al ràpid molt més aviat.

Aquest repte és totalment anàrquic, sense organització, ni classificacions, en autosuficiència alimentaria, cadascú participa sota la seva responsabilitat, entenent que s'esta físicament preparat per aquest repte. 
Per a més info a: alsina@infoal.com   i  ultraquim@hotmail.com  CAL CONFIRMACIÓ.

TRACK ULTRA CAKO GUILLERIES

Perfil:

Tastet i fotos del que serà la segona part del recorregut de la 2ª Ultra Cako Guillleries Xtrem 2012.
Un dels recorreguts més adequats per conèixer, olorar i assaborir aquestes muntanyes envoltades d'una encisadora solitud.

La segona part de la 2aUCGX surt de l'important i antic Coll de Nafré cap al Santuari del Coll, mirador excepcional sobre el Collsacabra i Guilleries,ens dirigim per boscos plens d'histories de persecusions, bregues, bandolers.....cap a les ruines de la casa del bandoler més conegut de Guilleries, en Joan Sala o de Serrallonga.

Desprès de recórrer i a mitja altura el vessant nord del massís de St. Benet baixem fins l'embassament de Susqueda a l'altura de l'església de St. Martí de Querós, dona la sensació de què les aigües no volem acabar-la negant, és molt guapa. Aquí ens trobem amb la part més mental, doncs tením davant nostre la pista ample que ressegueix l'embassament fins la presa de Susqueda.

Aquesta segona part és un entrenament ideal per a persones que entrenen per a la Trailwalker.

Crònica relacionada i 1a part de l'itinerari aqui.

FOTOS AQUI

Protagonistes d'aquest entrenament:  la Magali, la Carme i jo.

Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.