CAMINADA SOLIDARIA i KAYAK AMB ULTRAQUIM. 15/04/2012.

KAYAK AMB ULTRAQUIM:
Amb el temps un aprèn a valorar el sentit de l'amistat. Els amícs és la part del jardí que s'ha de cuidar.

L'amíc Joaquim Verdalet o Ultraquim per a les xarxes socials, té un virus que es diu "nopucparar". Nedador, corredor, ciclista..... especialista en llarga distancia, amb un curriculum esportiu impressionant.

En Quim té molts reptes per assolir dins la seva agenda esportiva del 2012, però n'hi ha un que ha dissenyat amb molta cura, passió..... il·lusio . És un repte personal made in Ultraquim.
Aquest diumenge hem fet una proba, en Joaquim nedant i jo al seu costat amb el Kayak seguint-lo i vigilant. Crec que tot ha sortit prou bé. A punt per fer més sortides abans del dia D, on el suport no pot fallar.


CAMINADA SOLIDARIA A STA. CRISTINA D'ARO.15/04/2012

Mentre un estava dins al mar, la familia gaudint de la muntanya. A la Caminada Solidaria del Matxacuca Trepitjada Solidaria, en benefici d'Intermón Oxfam, per poder participar a la Trailwalker 2012.
S'han fet tres grups, un grup de corredors, un altre de btt i l'altre de caminadors. Uns han anat cap a l'Ardenya i els altres als peus de les Gavarres.


La millor manera de moure el cos i gaudir de l'entorn és caminant. La family han anat amb el grup de caminadors,  i han arribat molt contentes, els hi ha agradat moltíssim..... que a la Carme i les meves filles els hi hagi encantat i sorprès alhora una caminada, vol dir que el guia ha fet una bona feina amb el disseny de l'itinerari. Felicitats.

 Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.