LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis.
Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

divendres, 20 d’abril de 2012

CAMINADA SOLIDARIA i KAYAK AMB ULTRAQUIM. 15/04/2012.

KAYAK AMB ULTRAQUIM:
Amb el temps un aprèn a valorar el sentit de l'amistat. Els amícs és la part del jardí que s'ha de cuidar.
L'amíc Joaquim Verdalet o Ultraquim per a les xarxes socials, té un virus que es diu "nopucparar". Nedador, corredor, ciclista..... especialista en llarga distancia, amb un curriculum esportiu impressionant.
En Joaquim té molts reptes per assolir dins la seva agenda esportiva del 2012, però n'hi ha un que ha dissenyat amb molta cura, passió..... il·lusio . És un repte personal made in Ultraquim.

Quan en Joaquim em va dir si li podia donar un cop de má amb la logística i el seguiment en Kayak  a mar obert, no m'ho vaig pensar ni dues vegades. El que s'ha de fer per un amíc..... li tinc por al mar. Les pors hi són per superar-les, aixó diuen.
Aquest diumenge hem fet una proba, en Joaquim nedant i jo al seu costat amb el Kayak seguint-lo i vigilant. Crec que tot ha sortit prou bé. A punt per fer més sortides abans del dia D, on el suport no pot fallar.
Intentar aportar el meu granet de sorra perquè aquest ...... amíc, gaudeixi plenament del seu repte és molt important per a mi.

CAMINADA SOLIDARIA A STA. CRISTINA D'ARO.15/04/2012
Mentre un estava dins al mar, la familia gaudint de la muntanya. A la Caminada Solidaria del Matxacuca Trepitjada Solidaria, en benefici d'Intermón Oxfam, per poder participar a la Trailwalker 2012.
S'han fet tres grups, un grup de corredors, un altre de btt i l'altre de caminadors. Uns han anat cap a l'Ardenya i els altres als peus de les Gavarres.

La millor manera de moure el cos i gaudir de l'entorn és caminant. La family han anat amb el grup de caminadors,  i han arribat molt contentes, els hi ha agradat moltíssim..... que a la Carme i les meves filles els hi hagi encantat i sorprès alhora una caminada, vol dir que el guia ha fet una bona feina amb el disseny de l'itinerari. Felicitats.
 Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada