1ª MARATRAIL i 25 MARXA DE BONMATÍ. 26/02/2012.

Quan, pels anys, no puguis córrer, vés al trot.
Quan no puguis anar al trot, camina.
Quan no puguis caminar, fes servir el bastó.
Peró no t'aturis mai!!
Teresa de Calcuta. 

Aquest any us heu superat. FELICITATS a totes les persones que voluntàriament heu col·laborat a la Marxa i Maratrail en avituallaments, logística.... Als organitzadors i en especial als"motors"; en Jordi i en Llorenç per deixar-nos gaudir d'un dia espectacular i fent el que més ens agrada, caminar o córrer, cadascú al seu ritme. Gràcies.

El millor agraïment i orgull que pot tindre una marxa, és el nombre de participants..... i més de 1.500 inscrits demostra que la Marxa de Bonmatí i la Maratrail agraden molt, molt i molt.

El MILLOR:

Tot..... Avituallaments on hi havia de tot i a on havien d'estar.


Recorreguts per a tots els gustos, de 10 Km pels més novells o més ràpids. De 19 Km per a mesurar la forma física, caminant o corrent. De 45 Km per als més atrevits. En qualsevol cas l'entorn és e s p e c t a c u l a r.

Els amics coneguts i d'altres que han passat a ser-ho i amb qui compartir els quilòmetres. La Carme T,  la Tania, la Magalí, en Genís, en Lluís T, en Josep V, en Torra, en Sando, en Mikel, Victor......

Els obsequis a l'arribada: botifarra, samarreta, embotits, la revista "l'amic".......

FOTOS MARXA DE BONMATI AQUI

Li tenia moltes ganes a la Maratrail...... però descansarem una "temporadeta", intentant posar seny i deixar de fer la Maratrail aquest any per lesions.

Tot i així com que el que escriu no pot estar quiet, decideixo acompanyar les meves protagonistes especials; La Carme (la meva parella) que ha fet la Maratrail i amb qui hem fet junts 10 Km. I desprès la Maria (la meva filla) amb qui hem fet la de 19 Km juntament amb la Mar i la Tania.

El que més  li ha encantat a la Carme ha estat pujar a St. Roc i a Sta . Brigida, l'atractiu principal de la Maratrail.


Salut i Feina.

Comentaris

  1. Eiiiiiiii aquesta foto la vaig tirar jooo! Quina gràcia!! heu vist com queda millor amb el cingle de Sant Roc a darrera? jajaja! Moltes gràcies per les felicitacions! Molt bon article!

    ResponElimina
  2. Hola Raquel, ets la " noia de l'avituallament", ostres estaves a tot arreu. I si la foto és molt Xula, igual tens una "vena " artistica per descobrir je je!!.
    Per molts corredors/marxadors l'important no és arribar, és més important coneixer la gent que t'ajuden a fer el camí.
    Gràcies Raquel per la foto i por tot, a veure si ens veiem l'any que ve. Ens veiem!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.