LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimarts, 31 de gener de 2012

VIURE EN UNA COVA 29 Gener 2012.

Abans de fer la crònica de la NAPAF Costa Brava........

Una de les moltíssimes sorpreses amb que ens va obsequiar l'itinerari Napaf, potser la més sorprenent va ser trobar-nos a la Neus fent vida dins  d'una de les meravelloses coves de l'Ardenya.
Que pot portar a una noia a fer vida en una cova durant 4 dies??
Sembla ser una barreja d'entrenament i misticisme, per afrontar el mateix "modus vivendi" en què es trobarà a l'Himalaya durant uns messos, per així preparar i adaptar cos i ment a una situació extraordinària.
És paradoxal veure la Neus i la seva senzilla vida en una cova dintre d'un espai natural i salvatge, mentre a un quilometre del domini visual de la cova tenim una de les urbanitzacions "d'alt standing", amb els seus xalets i piscines, envoltada d'un camp de golf que any rere any va ofegant el bosc, les pistes de tenis, els cotxes de luxe.......
Les reflexions estan obertes:  Despendre's del que no necessitem..... Tornar als inicis més primaris....... Viure la vida en estat pur...... Solitud i meditació..... Necesitem tantes necesitats??......

Sigui com sigui crec que hem d'estar agraïts a la vida i a la mare terra per tot el que ens dóna.... diguem místic
Sorprenent Video: Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada