LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

diumenge, 8 de gener de 2012

TRAILWALKER 2012 i ULTRA TRAIL 3 VIES VERDES 2010/2011

St. Feliu de Guixols

08/01/2012. L'any passat un va tenir la sort, privilegi i el luxe de participar en alguns dels entrenaments de dos equips Trailwalker: "Xino Xano caminant per la Pau" i "Tramuntana Dreams". Tots dos varen acabar el recorregut.
És curiós..... quan vaig saber el recorregut de la Trailwalker d'Intermón Oxfam d'aquest any 2012, Olot-Sant Feliu.... Ostres!! però si és el mateix que fem caminant o corrents cada any un petit grup d'amics. Bé la sortida és més amunt d'Olot.... a Ripoll, així uns amics fan el recorregut de Ripoll-Olot-St.Feliu 142 Kms non stop i d'altres fem Olot- St. Feliu  100 Kms, non-stop.
Arribada a St. Feliu de Guixols
Bé el motiu d'aquest post és donar informació, per als equips inscrits a la TrailWalker d'aquest any, per això em permeto fer un rescat de la crònica. Crec que pot ser prou interessant. Aquí el que escriu explico aquest repte personal de cada any, com a Ultra Trail 3 VIES VERDES , la crònica és dels 100 Kms Olot- St. Feliu, realitzats el 11 de Setembre 2011.
L'únic, és que no vaig fer servir el gps, perquè la veritat...... no calia, és impossible que un es perdi, a no ser que un equip es vulgui perdre expressament. Esta totalment super, super, super ben marcat, amb pals indicatius a cada quilòmetre, cada lloc, cada poble, cada encreuament..... a mes l'amplada del carril permet gairebé anar els quatre components de l'equip un al costat de l'altre.
Això sí són 100Kms que cal fer i que imposen el seu respecte.
Desitjo per a tots els equips que gaudiu al maxím de tots els moments abans i durant la prova, MOLTA SORT!! una experiència impressionant i molt rica.

Doncs aquí us deixo la crònica de la nostre "Trailwalker" o Ultra Trail 3 Vies Verdes particular:
A 2,6Km de la sortida

10 i 11 Setembre 2011. Abans de res dir que 100 Km caminant/caKo són molts quilometres i poden passar moltes coses, per sort he tingut quatre àngels que m'han volgut acompanyar i compartir aquest repte; la Maria (la meva filla) ha fet els primers 40 Km amb bici, el relleu l´ha agafat la Carme  fent 63 Km, juntament amb en Josep Ventura fent un bon quilometratge i en Jprix (amb cara de dimoniet) que ens ha vingut a trobar per acabar junts amb 64 Kms a les cames, GRÀCIES a tots quatre pels somriures i ànims que de forma molt grata hem passat junts. Ha estat més important l'energia positiva que m'heu donat que l'aigua,  les barretes, les begudes..... Amb vosaltres al costat tot ha estat molt més fàcil.

A les 7:30 la Maria amb bici i jo caKo/caminant/pals sortim del centre d'Olot amb un objectiu al cap: St. Feliu de Guíxols. Començo a caminar i de seguida trobo la tranquil·litat i equilibri que necessito, només ennegrit pel dubte de si el cos podrà aguantar, però tinc les coses molt clares i estic molt motivat. Amb la Maria hem passat fred  fins a Hostalets d'en Bas on un cacaolat i unes oreo han fet un efecte espectacular. El caràcter alegre i divertit de la Maria s'ha despertat, i no ha parat de xerrrrrrar en tota l'estona, escoltar-la és com gaudir d'aquella música que molta gent no sent. La calor ens ha trobat a St.Feliu de Pallerols i s'ha accentuat a Les Planes, molt dur arribar a Amer, ja a la Cellera de Ter 40 Km fem una parada llarga per dinar, aquí es queda la Maria i m'acompanyaran la Carme i en Josep Ventura.
La Carme i en Josep
Són les 3:00  tot i la forta calor i ventet de cara agafem un bon ritme. En Josep és un caminador experimentat i és un tio que tot i la serietat exterior que aparenta no ha parat de xerrar, és súper enrrotllat D'Angles a Bescanó ens hem empassat els Kms, una petita motxilla que porto li he de donar a la Carme.Les dorsals D6 i D7 fa estona que em fan tocs d'atenciò, la Carme és el meu "Sherpa",és una font d'inspiraciò.
A Montfulla en Josep ens diu que per travessar Salt / Girona i evitar calor/asfalt millor agafar per les Deveses, sàvia decisió, és el seu "feudo" i li fem cas. Deixem Girona i anem tirant cap a Quart on en Josep ens deixarà però carregats amb molta energia, de seguida ens trobem amb en Jprix que ha sortit de St. Feliu per trobar-nos i regalar-nos la seva companyia  en les hores més dures. A Llambilles fem una parada per sopar, hem deixat un cotxe / avituallament.
Jprix i PerePeterPan de "marxa"
En Jordi Jprix ens contagia d'aire fresc, només de veure'l ja recuperes la motivació de reserva, es una passada de maco aquest nano. La nit ens ve a buscar, nit......que és quasi de dia. No cal frontal la lluna és el frontal natural de última generació, increïble. En Jprix també és un xerraire  no para de xerrar, i sense saber-ho ens va estirant a ritme....Cassà de la Selva....Llagostera....Sta.Cristina d'Aro.......Castell d'Aro.......i  a les 1:30nit l'objectiu: St. Feliu de Guíxols.......No m'ho puc creure les emocions apareixen a poc a poc, això és v i u r e l a v i d a,com diuen els germans Teres pura vida..
Arribada a St.Feliu
Perquè fer  l' Ultra 3Vies Verdes ? És molt senzill, al 2010 Ultraquim i Andreu Just varen dissenyar i acabar aquest repte corrents Ripoll-Olot-St.Feliu) 142 Km fent les 3 Vies. Això al 2011 no podia caure en l'oblit, algú havia de continuar. He agafat el relleu això sí, fent 2 Vies Verdes (Olot-St. Feliu)degut a les meves limitacions físiques, però mantenint el nom original per a properes edicions. Un altre motiu és la millor manera de passar el dia del meu aniversari 11 setembre, un "regalazo"!! I com no, és un acte de reconeixement a la gent  i la seva vida d'un passat antic molt proper al voltant del carrilet ....... perquè a vegades ens hem de parar a pensar d'on venim per veure el camí recorregut ......per saber on volem arribar.
Fitxa tècnica :
Distància:                             100Km
Dia:                                      10 i 11 de Setembre 2011
Recorregut:                          Olot-Girona-St.Feliu de Guíxols 
Terreny:                                Vies Verdes/Carril bici
Temps Total amb parades:     18h  Clavades    
Temps Toral sense parar:       17h+/-  
Parades:                                Hostalets d'en Bas 10´´
                                             St.Feliu de Pallerols 5´´,
                                             La Cellera 34´´,Bescano 8
                                             Girona 9´´i Llambilles 12´´.
Perdua de Pes:                     3Kg
Vambes:                                 Hoka One One Low Mixtes
                                             (Fantàstiques per l'impacte)
Moltesss però que moltes gràcies per el plat d'espagueti de Ca la Tita&Family a la Cellera.
Agrair a tots per el suport d'aníms via sms.
Per acabar, si algú s'ho planteja de fer-ho com a cursa, o d'altres com a repte......o un desig... o una promesa.... o algú que pugui pensar que això és fàcil..... doncs bé, us convido el 10 i 11 de setembre del 2012 a fer Ripoll-Olot-St.Feliu 142Km, o be Olot-St. Feliu 100Km o be La Cellera- St.Feliu 63Km en autosuficiència i non stop.
Entrades relacionades: 100 Kilometres 2º UT3VV 2011
                                  Ripoll-Olot-St.Feliu Corrent, La Cellera-St.Feliu caminant 2010

Salut i Molta Feina.

                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada