4ª ST SILVESTRE DE ST.FELIU DE GUIXOLS 31/12/2011

31/12/2011.

La millor manera esportiva de tancar l'any ha estat participant tota la família a la St. Silvestre Ganxona, organitzada pel A. C. Xaloc.

"La Cantera"

Si ens traslladem a traves del túnel del temps, als inicis de la cursa.... Recordo un 31 de desembre del 2008 amb molta molta fred i vestit amb "el Traje de Bonito",  samarreta, buff, malles curtes i vambes, al mig de la Rambla, tot sol i pensant que m'havien fet una broma.
De sobte apareix un altre "yonke" addicte a les curses, en Jesús, i un altre en J. Viñoles i un altre.... i apareix en J.M.Esteva, l'anima de la cursa, estem salvats!! això vol dir que alguna cosa es cou a la cuina, per rematar-ho... l'Anna Buxo, ara si que si, tothom en moviment, ja no fa fred, varem ser una trentena de "yonkees".

Aquest any 2011, hem estat  105 participants, uns fent el recorregut curt d'una volta de 4,4 Kms, i d'altres el llarg de dues voltes de 8,8 kms. Caminant o corrent.

Recorregut molt agradable i arran de mar, amb sortida a la Rambla Vidal, pujar al Salvament,  anar cap al Moll i tornada pel Passeig Marítim enfilant la pujada fins l'Hotel Edèn Roc per desfer el camí fins a la Rambla.
Tenia previst de fer una volta, però anant al costat d'Ultraquim i en Sergi..... que innocent!.... he hagut de fer les dues voltes com un Pepe!! i amb molt bones sensacions.

Salut i Feina.

Comentaris

  1. primer cop que u faix i molt be molt animat i la veritat es que es impresionant ,i ha molta gent que va molt rapid,felicitacion ha sigut molt macu

    ResponElimina
  2. Doncs si es la primera vegada i a sobre t'ha agradat, de ben segur que repetiras més d'un cop.
    Felicitats autocampers.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.