LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 22 de desembre de 2011

6ª i 7ª SORTIDA EXTRA CAKO INICIACIO a Gorgues de Salenys.

Doncs no m'havia oblidat, tot el contrari i aquí estan les dues ultimes Cako sortides:
31 d'octubre 2011, sortida nocturna de Cako iniciació. Sortim del Moll de St. Feliu de Guixols per agafar el tècnic Camí de Ronda fins a S'Agaro, i tornada pel carril bici d'Olot a St. Feliu. Es pot dir que hem inaugurat el tram final que ara si que si arriba fins al mar, personalment m'ha encantat.

6 de desembre 2011, sortida Extra de Cako iniciació a les Gorgues de Salenys, les ganes de viure una aventura a un lloc tan desconegut i a tocar de casa, atrau a 16 aventurers.
El recorregut: Sortim de l'antiga estació de la Font Picant pel carril bici direcció Girona, desprès de trobar-nos un segon pont molt llarg, girem a la dreta, una pista molt ampla ens porta fins l'entrada de l'antiga fàbrica de Salenys. Girem a la dreta i per corriol anem vorejant el riu, travessan-lo per unes passeres de fusta fins arribar al Pou de les Goges, és el principi de les gorgues i es pot dir que aquí comença  la diversió i l'aventura.

Anem grimpant i travessant el riu per passeres i ponts penjants fins arribar a la part final de les gorgues, on haurem de superar un desnivell de 60 metres per les escales del Diable que ens portara fins dalt del torrent el Salt del Llop. Desprès de les ultimes pluges és un escenari espectacular veure tanta aigua omplin de vida les gorges, per a mi és com estar a Sadernes però amb petit.
Acabem travessant el pont penjant.... o no, i ara si, per camí GR arribem fins a la Font de Penedes, aigua de gust picant i molt apreciada per molta gent. Només resta desfer el camí fins a l'estació.
Dir que hi ha l'opció de fer les Gorgues de Salenys per una de les vies ferrades d'iniciació i amb molts ponts penjants més antigues de Catalunya, dissenyada i construïda per un gran coneixedor d'aquest entorn:  l'Albert Gironès, tot un referent per mi. Curiosament a presentat fa pocs dies el llibre 32 vies ferrades per Catalunya i Andorra, realitzat conjuntament amb dos companys més.

Una matinal de 3:40h en què tot va rutllar molt i molt bé....... només uns bons amics compartint un dia d'aventura en un entorn per molts sorprenent. Gràcies a tots en especial al C.E. Montclar,  i fins la propera!!.

Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada