6 HORES DE CALELLA 2011. 4 /12/2011




4 de Desembre de 2011. Hi ha un tipus de proves diferents, diuen que són reptes mentals.... totalment d'acord. 6 H de Calella és un repte mental.
El format de la cursa és senzillament realitzar el maxim de voltes al passeig de Calella durant 6 hores, en un circuit de 3.000 mts, 1.500 metres d'anada i 1.500 metres de tornada. Es pot fer corrent o caminant.
Et dona la sensació d'estar en una pista de scalextric amb dues llargues rectes i dues corbes.
Abans de res, voldria explicar que ara fa dos anys, quan era corredor, em vaig presentar a aquesta cursa, estava en un moment de la meva vida esportiva molt bo, molt entrenat físicament, vaig donar per fet que 6 hores corrent estava "xupat"...... Doncs bé,  l'última hora la vaig haver d'acabar amb prou feines caminant, mentalment destrossat i de retruc físicament tocat de tot arreu, mirant el rellotge a cada minut, desitjan que fossin les 3 de la tarda, que és quan s'acaba la cursa, estava fins els c ll ns de donar voltes per allà mateix.
Que em va passar?? ....... No vaig entrenar el "cocu" i tot el sistema va fallar. Vaig aprendre molt, molt i molt d'aquesta prova, sobretot a ser més humil amb d'altres corredors i a no subestimar una cursa per senzilla que sembles.
Aquest any ha estat una explosió de bones sensacions, compartides amb la meva dona la Carme, i una colla de bons amics Ultraquim, Andreu, Sergi......
L'estratègia a seguir ha estat de fer servir la tècnica CaKo (caminar/correr o trotar amb pals), i la Carme CaCo (caminar/correr o trotar sense pals). Cada volta té un tram de 800 metres d'asfalt que per l'impacte fèiem caminant, la resta 2.200 metres corrent o trotant. Ha funcionat a la perfecció, tant és així que fins i tot la ultima volta ha estat la més rapida.
La Carme i jo hem fet 15 voltes i 1000 mtres, o sigui  46 Km en 6 hores. Molt satisfets.
Crec que un corredor en algun moment de la seva vida esportiva, hauria de fer un tipus de cursa com les 6 hores de Calella, doncs lluny de competir amb un altre corredor, aquí competeixes amb tu mateix.
És curiós veure com corredors de maratons, ultramaratons, triatlons, irons..... que estan a primera línia, han fet les 6 h de Calella.
CLASSIFICACIONS 
Em quedat en el lloc 29 i 30 de 50, i la Carme 4ª de 8 corredores.
Per acabar FELICITATS per l'organització, a l'avituallament no ens ha faltat de res, el dinar, la copa, el diploma, la gorra, les ulleres, l'ampolla de vi, el sorteig...... i el caliu humà que desprenen, tot per 20 eu. Gràcies a tots.

Salut i Feina!!

Comentaris

  1. Quina po me feu per disabte varitablemen souns crak Carme i Pere fins el disabte.....

    ResponElimina
  2. Lluís, No tinguis por, que no has de patir per res.... A més estic amb la "passa de la panxa", estic més Krdat que una sirena al mig del desert.
    Aixo sí ens veiem dissabte a l'Ardenya,i la farem , i tant que la farem!!!! encara que m'haguis de portar a coll.
    I tu sí que fas tremolar fins i tot les pedres!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.