LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dimarts, 27 de desembre de 2011

32 CURSA DE ST. ESTEVE DE LLAGOSTERA 2011. Crònica i Fotos.

26 de Desembre de 2011.

Diuen que és la cursa per fer baixar els torrons de Nadal i per afrontar el dinar de St. Esteve. Crec que no havia vist mai tants de participants com aquest any a la 32ª Cursa de St. Esteve de Llgostera. Haurà estat el preu anti-crisi de 6 eu?? ja ja..... la raó esta en què és una de les curses més veteranes de la comarca, son molts anys, alhora té un circuit molt ràpid i atractiu.
I el més important en aquesta cursa popular és que corred@rs i caminad@rs comparteixen els quilometres.
Tot un orgull pels organitzadors veure créixer el nombre d'inscrits any rere any. Tot un èxit de participació.
Nomes per l'ambient esportiu que es respira als moments abans de la cursa, ple d'amics i gent coneguda, un "ambientazo".... ja es mereix de fer la cursa.
La Carme, la Maria i un servidor hi hem participat caminant  al ritme de la Maria, xino xano, fent el recorregut de 10 Km i gaudint d'un dia esplendit.


Lloc:   Llagostera.
Recorregut: 10Km i 5 Km.
Participants: 840.

El millor: Les botifarres..... i un ambient de corredor excepcional.
Veure l'equip del Triatlo C.A. Xaloc gairebe "al completo", la Maria i en Carlos Xaloquins Cadets. Veure tot un "monstre" de l'ultrafons sempre amb un somriure a punt i organitzador de la Costa Brava Extrem Running, en Xavi Marina.

Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada