2ª MARATÓ DE L'ARDENYA 10/12/2011.

10 de Desembre de 2011.

Abans de res voldria felicitar a l'organització i voluntaris. Als avituallaments no ens ha faltat de res, els controls eren allà on havien de ser i el marcatge més que correcte..... Aquest any us heu superat, si senyor!! I és que quan una cursa de muntanya és organitzada per corredors de muntanya, el resultat és una festa per al corredor.


Vull felicitar a tots els corredors, als qui han fet la de 10Km, la de 20Km i la Marató, tant si han acabat com si no. FELICITATS A TOTS!.

I FELICITATS a l'Equip PETERPAN amb 3 corredors/caminadors, en special a en MiKel Martinez que ha quedat 28è a la general amb un temps de 4:49:57 ., i LLuís Tuneu, 62 anys i caminant 7:26:00



Aquest post va dedicat a la Tània

Tània sé la importància que tenia i té per a tu la Marató de l'Ardenya, no ha pogut ser, una inoportuna lesió al genoll al quilometre 32.... Tant de bo m'hagués passat a mi. Si es difícil acabar una Marató, molt més difícil és pendre la decisió de retirar-se de la prova pel motiu que sigui.

Has estat una de les millors companyes de cursa que he tingut mai, compartir uns 23 Km amb tu plens de bones sensacions, sempre davant meu...  estirant-me... fent de llebre.... veure't gaudir del moment..... veure't anant molt sobrada físicament i molt relaxada mentalment....   Per què passen aquestes coses quan no haurien de passar??

Gràcies a tu he arribat amb un temps immillorable, els últims Kms els he fet pensant que en algun moment la Carme i tu m'atraparíeu, com sempre , però veure't a l'arribada amb cara trista..... se m'ha regirat el cor.




A l'Aresta (últim Carcaixell)




Avituallament a St. Baldiri
Una abraçada ben forta Tània de part de tots els teus amics. Carme C, Quim, Andreu, Carme i Lluís Tuneu, MiKel, Olga, Magali, Manel, Pere.


SALUT I MOLTA FEINA.

Comentaris

  1. Ei, felicitats a tooots!!! Tània, mooolts ànims!, recupera't aviat que t'esperen moltes més maratons, curses i marxes!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats a tots, especialment a la Carme, quina dona més valenta tens Pere. I al Tània, no la conec personalment però que mols d'ànims, tots hi hem passat per aquí i és part del joc.

    ResponElimina
  3. Felicitats a tots cinc.
    *Tània l'any passat vas demostrar que ets capaç, el repte del marxador no s'ha de convertir en el temps que trigues sinó en demostrar que ets capaç de recorre la distància que t'has proposat... el problema es que a les curses no es pot aplicar aquesta retòrica mentalment.
    Total que tu i la Carme sabeu que esteu capacitades mental i físicament per aixó i per mes.
    *D'en Lluis TUNEU penso que nomes he coincidit amb ell a les 24 hores als llacs de Sils i la veritat es que amb la pasta que s’han tret a la cursa hauries merescut un premi especial tu i tots els de la teva categoria. "Has fet n tiempazo i l’has de gaudir cada vegada eu entris a Sta Cristina i giris el cap cap a mirar els Carcaixells. Respecte a l'Andreu va com un coet en progressió ascendent l'altre dia queda sisè a les 6 hores de Calella i a l'Ardenya marca tiempazo, de tal pare tal fill doncs el nano li tira de mala manera.
    *Respecte a MIKEL us puc dir que a Pedralta el vaig veure passar entre els 12 primers i al 23 anava entre els 15 primers.
    Desprès vaig deixar de veure'l. donat que vaig fer sortida amb la mainada i vàrem fe aprox uns 26 Km esbiaixant recorregut per poder observar els primers en diversos punts.
    *Carme segueix així ara... que sàpigues que hi ha un còdic de marxador que diu que al marit no s’el pot pasar així que al ritme que portes ... tu mateixa!!
    *"Pere et toca el torn" de tu que puc dir que Estàs fet un fenomen o be portes els pals manipulats , has estat fantàstic, “La mustela de l’Àrdenya”
    Finalment dir-vos que aquesta vegada el barret me’l trec per la Tania, Carme i molt cortesment per en Lluis Tuneu.
    FELICITATS A TOTS I ARA A ESPERAR LA SANSILVESTRE I EL NOU ANY 2012

    Com sempre m'estiro massa en fi ja que estic aprofito BON NADAL A TOTS !! i en especial als company/es del equip PEREPETERPAN.

    Manel

    ResponElimina
  4. Gràcies Bitxo.
    I Gràcies Francesc, unes paraules que valen el seu pes en or.
    Manel.... Ostres el comentari és MADE IN MANEL ja ja ja!! Molt guapo. Doncs sí la Tània i la Carme no ens han de demostrar res. I totalment d'acord amb lo d'en Lluís. Enorabona per la caminata amb els petits, a veure que en sortiran d'aqui.... I sí haurem de posar un codi per aquestes dones perque no ens passin al davant ja ja ja !!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Hola. Felicitats a tothom, en especial a la Carme, tot i que, no la conec personalment, sé que s'ha tret l'espina del any passat .
    A la Tània dir-li què , com molt bé diu en Francesc, tots hi hem passat per aquí i que és una decisió difícil però hi ha més curses i més reptes per assolir ..."don't worry, be happy" , a mi em funciona!!!!
    Salut i KM

    ResponElimina
  6. Hola,sóc la Carme, que puc dir... donar-vos les gràcies per els vostres comentaris,no sabeu l'energia que hem donen,MIL GRÀCIES A TOTS.
    De segur que també parlo en nom de la Tània,agrair-vos les mostres de suport i ànims per a ella,i jo que la conec us puc assegurar que ben aviat la veurem tornan a donar guerra.
    Com diu en JR..."don't worry,be happy",una abraçada a tots i ens veiem kilometrejant.
    PD.Manel ja saps que els codis estan per trencar-los,es a dir que no vadeu... que us atrapem!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.