MONTSENY SURPRISE 2011, 12+1/Novembre/2011

Són les 7h del matí i estem a Viladrau."Els de Manlleu" ens han convidat a fer una travessa sorpresa per al Montseny.

Viladrau desde Matagalls

Organitzar una travessa no és feina fàcil, buscar el recorregut.... Anar a veure com estan els corriols....Lligar avituallaments.... Horaris i Kms.... L' èxit esta en els petits detalls, i això la Maria Carme i Lluís Tuneu, amb la complicitat d'en Genís, Germans Pratdesaba,  la Maria i el Bitxo, o sia "els de Manlleu" amb molta cura i moltes ganes ens han preparat un recorregut fantàstic.


Tal com si fossin nens petits davant d'un examen de matemàtiques, la nota ha estat molt alta, es mereixen un10,10. I com no, amb la molt bona companya d' en Josep Ventura, un MaKi CaKo  que esta a totes.
El Montseny el tenim tant a prop i són poques les vegades que n' hem gaudit. L'objectiu principal de la caminada ha estat fer el Matagalls.

Avituallament d'en Lluís


El recorregut ha estat una ruta circular de Viladrau cap a Font des Llops amb forta pujada a Coll Pregon per fer cim de Matagalls.

Aquí en Lluís Tuneu ens ha sorprès, doncs com si fos en "Doraemon", s'ha tret no de la panxa.... de la motxilla, l'esmorzar per a 9 persones.

Mig emboirat hem tingut la sort de gaudir d'aquest impressionant balco a totes bandes. Ja havent alleugerit la motxilla d'en Lluís baixem cap a Collformic, tot això és el "feudo" de la Maria, s'ho coneix pam a pam.

La pluja de tardor ens empapa i ja no ens deixara, enmig d'un esclat d'olors i colors humits a bosc, són escenes de pintura d'escola olotina.



A Collformic segon avituallament amb en Genís de voluntari, no ens ha faltat de res, GRACIES GENÍS!.Ja de tornada, anem baixant cap a St. Segimon, l' Erola i Viladrau.  Ens hem guanyat un bon dinar a l'Hostal Bofill, ummmmm!! boníssim!!

Be, la travessa / caminada no ens ha agradat....ENS HA ENCANTAT..... TOT, l'entorn, la pluja, el dinar i sobretot la companya.


Per acabar, GRACIES M. Carme i Lluís Tuneu i bitxo (el gosset) per la caminada, no tothom pot dir que ha compartit marxes i caminades amb els Tuneu, pare i filla de Manlleu, i per molts anys ho podem fer.


En LLuís
Han estat uns 24 Kms, amb un desnivell + de 1.300mts.
Salut i Feina.

Comentaris

  1. Ens fareu posar vermells! Després de tots els cops que nosaltres hem fet de convidats, us mereixíeu això i més!

    ResponElimina
  2. Mentre no ens posem grocs.....Del color que vulguis Maria Carme je je je!!!! I per molts anys ho podem fer. Gracies.
    Ens veiem aviat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.