V SORTIDA CAKO A ST. FELIU

10 de Octubre 2011.Doncs bé després de deixar passar la "calor" de l'estiu, tornem a fer les sortides de Cako iniciació, amb el centre excursionista Montclar.
No hi podien faltar l'Amparo, la Carmen, La Montse, l'Isabel, la Carme, la...??,la Carme, l'Andreu, l'Albert, en Pepo ,(CaKos Veterans) hem gaudit d'una sortida sota la llum de la lluna al costat del mar...... fantastica,(que romantic eh!!), molt relaxant i enriquidora, doncs una de les finalitats d'aquestes sortides a més de fer esport, és fomentar les relacions entre les persones.
Avui el nostre "Patfhinder" ha estat en Pepo, "un gat vell" i gran coneixedor de l'entorn de St.Feliu de Guixols, així després de repasar una miqueta la teòrica de seguida ens hem enfilat cap a St.Elm.

Curositat: El periodista Ferran Agulló des de l'Ermita de St.Elm va posar nom al que avui dia coneixem com a Costa Brava.
Hem acabat la sortida fent estiraments i  quedant per la propera,i tant que si!! el dia 31 d'octubre a 8: 30 nit al port davant l'edifici de protecció civil. Cal portar frontal i les armes..... els pals. Farem cako al camí de ronda de St.Feliu a S'agaró, i veureu com amb els pals és molt més fàcil.

Reflexió: Caminar sense pals ja ens aporta beneficis per la salut, al fer-ho amb pals (fent Cako o Nòrdic Walking), multipliquem els beneficis per la salut i li donem una qualitat extra. Alhora crec que caminar amb pals per molt malament que els utilitzem...... estem beneficiant el nostre cos igualment.
A països del nord d'Europa el fan servir com a teràpia de recuperació per accidents, malalties cròniques, mals d'esquena, a les articulacions (artrosis, reuma, osteoporosi......), i entren per la seguretat social.

Video de St.Feliu on hi surt St.Elm:


En acabar la sortida de vegades ens quedem a fer" xefles", i un dels temes va ser la dura situació actual del pais, el dia a dia...... aquest malestar general..... No m'agrada  la politica pero quan parlem de crisi sempre em ve al cap la Ayn Rand, 1905-1982, filosofa i escriptora estadounidense (d'origen rus).
Mai més encertades les paraules de l'autora de la novel.la "La Rebelión de Atlas", avançament del que ens està passant, jutgeu sinó:
"Quan adverteixi que per produir necessita obtenir autorització dels qui no produeixen res, quan comprovi que els diners flueixen cap als qui trafiquen no béns, sinó favors, quan percebi que molts es fan rics pel suborn i per influències més que per la feina, i que les lleis no el protegeixen contra ells sinó, per contra, són ells els qui estàn protegits contra vostè, quan repari que la corrupció és recompensada i l'honradesa es converteix en un autosacrifici, llavors podrà afirmar sense por d'equivocar-se, que la seva societat esta condemnada" .     Ayn Rand (1950)
Una cançó.....perque no?? Torna Torna Serrallonga!!

Salut Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.