30ª RUTA DE L'AIGUA 2011.....a vista Guara....Cavalls

25 de setembre 2011. Sembla que caminar és una manera de moure el cos  molt fàcil .No hi ha horaris, ens aporta molts beneficis físics i psíquics, caminar és gratuït i econòmic, amb un parell de vambes n'hi ha prou.

Per això cada vegada hi ha més gent que s'apunta a les marxes i curses de muntanya ....A la Ruta de l'Aigua de St. Feliu de Guíxols els organitzadors s'han vist desbordats de tanta gent afamada per caminar. L'èxit de la marxa es deu en part al magnífic recorregut de 20Kms per l'entorn mes salvatge de la Costa Brava. El recorregut que cada any és diferent i que el Grup Natura-Parròquia de Vilartagues, organitzadors de la marxa  intenten fer-ho sempre el millor possible. Felicitats!!!!
La Carme  tenint al punt de mira la Trail de Guara , ha fet el seu entrenament fent la marxa pensant en la posta a punt del motor. La Maria (12+1) i la Mar han fet la marxa al seu aire, descobrint el camí, decidint caminar o córrer, buscant les marques, parant als avituallaments, prendre decisions .........en definitiva espavilant-se. I jo he fet la marxa amb la Laura la petita del grup, aprenent junts els valors bàsics que ens aporta una caminada per la natura, entretenint-nos amb l'encís que tenen les petites coses d'aquesta molt nostra natura.

I a la tarda entrenament a Guilleries per als "papis", en Miguel tenint la Cavalls del Vent  a prop i jo la Trail Guara. Hem fet el recorregut de la Puigdefrou Exahust: molt desnivell en pocs Kms. De baixada ens hem trobat amb la "family" a la Font del Bassi amb dos cistellets  de castanyes, la mainada s'ho ha passat pipa.
Dia "completo" i molt actiu on ha participat tota la família. Al matí gaudint d'una marxa extraordinària al costat del mar i a la tarda gaudint dels fruits i els canviants colors que ens ofereix  la tardor a les Guilleries.
Dos amics, en Manel i en Miguel inscrits a la Cavalls de Vent com a equip amb el nom d'aquest blog: PerePeterPan,  la qual cosa m'omple d'orgull i alhora d'emoció. Son una passada aquesta gent, seran allà compartint quilòmetres amb corredors de luxe com Killian Jornet, Rickey Gates, Andy Simonds, Iker Karrera, Ivan Ortiz, Tofol Castanyer, Nerea Martinez, Emma Roca........Tranquil·litat absoluta amics, perquè diuen que els CraKs són aquells que lluiten i s'esforcen per arribar els primers, i els altres....nosaltres lluitem i ens esforcem nomes per a r r i b a r.
Entrades relacionades amb Guara: Ultra Trail Guara Somontano 2009
                                                    Trail Guara Somontano 2010
Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.