UNA ABRAÇADA EN L´ULTRAFONS

Pot semblar una tonteria, però..... sempre en acabar d´escriure un mail, que hi possem??  Ens veiem..... estem en contacte..... adéu....UNA ABRAÇADA, només és una paraula......però si la posem en practica es espectacular la força que ens dóna.



Quin sentit té als Trails i Ultrafons una abraçada?? 

Guara una de les abraçades més emotives.
Ultra Trail Guara Somontano 09: desprès de 19 hores i 91Kms a les cames, es de nit i entrem a Alquezar, ja veig l´arribada, de sobte dos nois amb un ordinador sota l´arc d´arribada, un s´aixeca i  ve corrents cap a mi..... el veig venir amb els braços oberts, i penso....... que vol aquest tiu????

I de sobte em fa una abraçada super forta, jo exploto d´emociò, es en Kike, un dels organitzadors, no m´ho esperava i em transmet molta energia positiva.

Però no s´acaba aquí la cosa, doncs els corredors amb qui vaig compartit Kms, també ens fonem en una forta abraçada, Ultraquim i Andreu Just. 

Aquest post va dedicat a tots dos en especial a l´Andreu, que tot ho comença i ho acaba fent abraçades, i no penseu malament. Gracies a ells he après el significat  d´aquesta noble paraula . Una forta abraçada.
Per si algú te algun dubte gaudiu d´aquest vídeo, d´abraçades gratis......i també es pot provar, es gratis i tens una sensació molt xula.


Salut i Feina.

Comentaris

  1. Pere, m'has arribat!!! T'envio una abraçada especialment forta!! Però que corri l'aire, jeje

    ResponElimina
  2. Gracies Andreu,i tant que si, que corri l´aire, pero m´ho has ben enganxat aixo.... de les abraçades.
    Salut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.