III SA GUILLA CURSA DE MUNTANYA 2011, Sta. Cristina d'Aro.


27 d'agost 2011. Aquest és el tercer any que participo a la cursa de Sa Guilla organitzada per Matxacuca, dintre del III Terra d'Indiketes.



Es concentren Sa Guilla(Cursa de Muntanya), Es Pollastre (Marxa BTT) i Es Lluert (Escalada en Bloc).

Poques curses de muntanya poden dir que han passat de 100 i pocs corredors el 2009 a 220 corredors el 2011(en tres anys), això vol dir sencillament que els organitzadors s'han superat molt i que la cursa s'ha consolidat com un referent per tots els corredors de muntanya a Catalunya, a més d'estar envoltat de gent fora de serie, que això sí, només els veus a la sortida, perquè van a tota pastilla.

MOLT BON ambient de Cursa.

Felicitar a tots els corredors, als que han fet podi i els que no,a tots, sobretot felicitar als voluntaris i organitzacio.

Carcaixells
Voldria felicitar en especial a totes les femines, sobretot a les que  conec i he conegut com  l'Anna de Banyoles amb qui he compartit Kms, l'Eva i  la Susanna dues noies molt valentes acabant la cursa, l'Eva avui s'ha  atrevit a fer la Marxa BTT.

La Tania(1ªlocal) i la Carme que aquest any han vingut a fer la cursa molt  motivades, Si Senyor!! i amb els deures fets, amb un bon plantejament a  la sortida han anat pujant ritme a poc a poc i assolint l'objectiu que  tenien marcat arribar amb 3: 33´´. Felicitats a totes. Ho heu fet  super.



Be a nivell  personal molt content d 'acabar també la cursa amb la tècnica CaKo  caminar/córrer/pals, tot i que l'estratègia era sortir suau i anar pujant ritme, doncs no burro de mi, l'ambient d'eufòria de la sortida ha fet que anés amb el motor mes revolucionat pagant el peatge al final, sort de l'Anna amb qui hem anat tirant xino-xano.

El recorregut per mi es un 10,10, el fet de poder participar en una cursa organitzada per els llocs on normalment entrenes no te preu, faig 5 cèntims del recorregut a aquest enllaç. Dir que per als corredors que anàvem de la meitat cap al final ens varem trobar dos taps un pujant als Carcaixells i l'altre al pont, la veritat es que vaig quedar molt sorprès de la paciència, educació, disciplina, molt bon rotllo i positivitat de com els corredors enteníem  perfectament aquella situació,(tot i perdre 20minuts).

Tania, Carme i Peterpan
I si dissabte gaudíem de la cursa, diumenge vivíem tota la família la cursa btt com a un engranatge més de la gran cadena que són els voluntaris, ens ha agradat molt, crec que tot corredor algun dia hauria de fer de voluntari, llavors aprens a valorar la feina molt important d'aquest col.lectiu que al capdavall som tots.

I per acabar un parell d'amics, que estan a tot arreu i s'entelen els ulls quan veus que s'apunten a tot arreu amb el nom d'aquest senzill bloc: perepeterpan..... No se que dir Manel i Mikel ......GRACIES !!

En Manel i en Mikel

Felicitats Mikel per la teva 29 posició a Sa Guilla i fer Es  Pollastre alhora, tens una manera especial d'entendre la vida. La veritat  és que avui dia que tothom anem amb l'ultim model de vambes, gps,  ulleres, roba tècnica......... Tu amb les  vambes de sempre ila bici de fa 20 anys. Muy autentico Mikel i tienes un buen maestro.. ..en Manel.

Ens veiem el 4 de setembre a la I Marxa de l'Escurçó, 12Km a Castell 'Aro.
l'Anna

Salut i Molta Feina.








Voluntar@s




Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.