A.C.XALOC CAMPIONS D´ESPANYA MONOALETA I APNEA 2011

25 i 26 de juny Campionats d´Espanya a Valladolid 2011.
Super Super Guapoooooo, la mare que els va........
L´any passat, el 2010, el A.C.Xaloc va quedar campions d´Espanya, per primera vegada en la seva historia ,va ser increïble,  la Carme i jo varem coincidir que els nedad@rs  disfrutesin d´aquell triomf, perquè això passa una vegada a la vida...... però no, ho han tornat ha fer, per segon any  consecutiu han estat campions d´Espanya infantil i cadet, per 9 punts de diferencia.
Com es possible que un grup de nois i noies d´un club de poble (St. Feliu de Guixols), guanyin per dos cops i a nivell estatal, a clubs de natació de ciutats com Barcelona, València,  Comunitats d´Andalusia, País Basc, Navarra, Galícia....... on aquesta gent als entrenaments hi dediquen moltes mes hores....mes dies...tenen mes disciplina...mes historia......La formula màgica es que  tenim un "DREAM TEAM" de nedad@rs que estant molt ben connectats entre ells, estant molt mentalitzats i el mes important molt MOTIVATS, i els entrenadors comparables a en Pep Guardiola, je je je, (cobrant una mica menys).
Felicitar a tots els clubs que han participat (19), però en especial els nedad@rs del Xaloc que han fet possible..... l´impossible: Celia B, Maria A, Mireia C, Saida D, Lluna M, Mireia B, Saskia B, Patricia T, Laia V, Cristina A, Laia D, Laura V, Natalia S,  Axel L, Arnau G, Max M, Victor M, Pau T, Dani G, Carlos G, Badar, Victor M R. I als seus entrenadors Rafa, Cristina, J.M.Esteve. I als papis uns " jabatos" de fer tants Kms i animar l´equip. Felicitar la feina feta i un molt bon treball d´equip. La Maria s´emporta 2 plates a casa i haver millorat molt els temps.
 Molta gent pregunta que es la natació amb aletes, doncs be, la natació amb aletes és una especialitat esportiva, molt espectacular degut a les altes velocitats i material que s´utilitza; monoaletes,  es practica principalment a la piscina, hi ha tres disciplines apnea, superfície i escafandre. Durant les compes poden  arribar a mes de12Km/hora. La tècnica es molt semblant a l´estil papallona, però sense fer servir braços, els quals s´estenen a continuació dels cos amb les mans juntes, formant una mena de proa, que permet tallar l´aigua i facilita el desplaçament, el dofí és l´animal a imitar, al cos li dones i rep una bona capacitat pulmonar, molt bon ritme de moviment i gran elasticitat.
Per acabar dir que cada any te mes addictes aquest esport i a tot el mon, a Rússia, Xina, Països Europeus......A Estats Units fins i tot els nedadors de clàssica i triatletas fan entrenaments amb monoaleta.
Els dies 16 i17de juliol també a Valladolid, es cel.lebren els campionats d´Espanya per als Júnior i Sènior, aquests ja són uns maKines, també hi es el Xaloc, molts ànims per ells, i a per tots.
Encara no han sortit les classificacions, de tota manera aquí hi ha un enllaç fecdas, per quan surtin.
Salut i Feina.


Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.