NATACIO MONOALETA I APNEA MEMORIAL ROBERTO JAUREGUI 28-29/5/2011

28 i 29 de Maig 2011, a Tolosa, Guipuzcoa,  la Maria ( 12+1anys) va ser seleccionada per la FECDAS per a participar junt amb d´altres nedadors del A.C.Xaloc, com a integrant de la selecció Catalana Infantil-Cadet, al Trofeu Memorial Roberto Jauregui i Travessa Tres Playas, a mar obert.

















A la Maria de les quatre proves que ha fet, els 50mt no li ha anat be, però  en apnea ha estat primera  i en relleus també.

Aquí us deixo la crònica escrita per la Maria:  

El 27 vaig marxar amb la selecció catalana a San Sebastian, érem la Celia, Saida,Anna A, Anna N, Laia V, Patricia T, Raquel, Tania, Max, Guillem, Axel,Pol, David, Dani, Victor, Carlos G, Carlos i Lucas, els professors acompanyants, l´Ivan, Rafa i Ruben, vam trigar unes 10hores a arribar a l´alberg.

L´endemà vam anar a la piscina de Tolosa a nedar les proves que teníem que fer. La majoria van anar molt bé, i sobretot van anar molt bé els relleus.

El diumenge vam anar a fer la travessia de 1.000 mts els infantils i 2.000 els cadets a mar obert, però quan ja havíem acabat ens van dir que ho havíem de repetir, però la selecció catalana no ho va voler repetir i ens en vam anar cap a casa.    
 Maria.

Voldria felicitar a tot l´equip i a l´entrenador en Rafa Guerrrero, per la paciència i dedicació amb els nan@s.
Salut i molta molta Feina.

Comentaris

  1. Caram, és tota una campiona la Maria. Felicita-la de part nostre!!!

    ResponElimina
  2. Gracies bitxos, i si a veure que fara als campionats, ara al juny, ja pot apretar.Motivada ho esta, pero com que son campions de l´any passat, han de pensar que els equips contraris apretaran fort. A veure.
    Ens veiem, Salut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.