II ULTRA i ITRAIL COLL DE NARGO 4 i 5 Juny 2011

4 de Juny 2011, A la Carme li vaig plantejar de fer la germana petita de l´Ultra Trail Coll de Nargo, la Trail en autosuficiencia, i no s´ho va pensar dos cops.



Desprès de fer nit a Coll de Nargó, ens trobem amb l´Andreu Just per esmorzar, ell farà l´Ultra. Els nervis  hi son, la por sens dibuixa a la cara, però ja no hi ha excusa, cadascú amb el seu repte ens plantem a les 8h a la sortida, buscar el dorsal, control de material, anar a fer un riuet.

Abans de res, dir que em trec el barret per tots els participants, sobretot els que han fet l´Ultra, fer 100Km amb pluja, pluja i mes pluja i el tipus de terreny fang, pedres, mes fang.......Ha estat dur !!

Felicitar a tots els corredors, els que han fet podi, els que han  acabat amb reptes diferents, i als que no han acabat no passa res, un altre any o una altre cursa, marxa, trail, ultra....no s´acaba el mon vale!!.Anims!!

Desnivell constant

El plantejament es fer la Trail caminant Cako amb pals, la Carme a les pujades pateix molt i el repte era acabar dintre del temps establert.

Sortim dels últims i amb l´euforia de la sortida de seguida ens trobem amb la primera pujada, deixo que la Carme porti el ritme fins el 1er CP a Fenollet, 2h, estratègia es parar 2 minuts com a molt a cada CP, per carregar aigua i treure les barretes, al ser autosuficiencia només hi ha aigua. 

Encarem la que serà la part més dura la la cursa, 10,9Km amb 1.200 desnivell+, el ritme  constant i sense parar, intentant que la Carme vagui seguint sense agoviar-se, molt dur el desnivell, tota l´estona pluja.




El terreny fang/pedres, es curiós que quan més difícil es torna tot, et surten forces de no saps on per afrontar el que sigui. Arribem al 2CP Montanisell , molt i molt i molt bé, tením més de la meitat fet i encarem amb molta energia i els amics inseparables, la pluja i el fang el 3CP Les Masies de Nargó, aquí li han dit a la Carme que era la 4 dona, i li ha vingut un subidon que ni ens hem parat, 37:36 per fer 5Km fins a l´arribada,  volava, objectiu complert, ens ho hem passat super bé, a l ´arribada com sempre en Kike i l´Arcadi els organitzadors.

Fang

 La Carme esta molt contenta 4 classificada  General Dones, i 2 classificada de Dona Veterana a la I TRail Coll de Nargó . El que escriu 19 a la General Homes i 8 classificat Homes Veterans, o sigui l'últim. 
A tenir en compte que ho hem fet caminant Cako, ara mateix cansament, patiment, lesions 0.
 He quedat sorprès de la tècnica Cako a les baixades, adelantavem a corredors, i als passos tècnics amb desnivell també. Sensacions molt b o n e s. L´any que ve tornem, i tant que si!!

A la Trail han estat  40 corredors i a la Ultra 101 corredors.
Felicitar els voluntar@s, molt bon rotllo a tots els CP, als organitzadors, i el poblet de Coll de Nargó es preciós.



Felicitats Andreu per acabar l´Ultra, com sempre dius:  ningu va dir que seria facil.

.

Comentaris

  1. L'any que bé us podeu apuntar a la ultra i veuràs com canvia el cansament i el patiment. Enhorabona i per molts anys

    ResponElimina
  2. bitxo, si, Uau!
    Ostia!!Ferran no serà per ganes, l´Ultra el tinc cada dia des de fa un any, el patiment i el cansament el pateixo en silenci cada dia, AFORTUNATS els que podeu patir voluntariament, 5Km per mi es un Ultra,i dissabte m´ho vaig passar molt be, perquè el patiment el vaig anar a buscar jo i sabia on anava.
    Ja se que els de l´Ultra sobretot els últims 25Km van ser de vertic i molt durs, que fins i tot i havia en Kike en un pas complicat ajudant a pujar la gent.
    I al post ja ho dic, hem trec el barret per tots els que han fet la Trail i sobretot els de l´Ultra, tots.
    Quan ens apuntem a fer aquestes coses +/-ja sabem a on anem, o no??.
    Gracies i Felicitar-te tant si vas acabar com si no, jo crec que si,que vas ser finisher patin molt,i aixo es bo.
    Salut Ferran i ens veiem,una abraçada.

    ResponElimina
  3. Molt be,parella!! Esteu a totes,aixi m,agrada a disfrutar de la vida que son odies.Pere, no paro de fer el caco,gracies company.Jprix

    ResponElimina
  4. Gracies Jordi, aixi que li treus profit al cako, ostres!!....ara si que no t´atraparé.
    Ens veiem "Jprix".... molt xulo el nom.
    Salut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.