CAMPIONAT DE CATALUNYA MONOALETA/APNEA 11i12 Juny 2011 Platja D´Aro

Dissabte 11 Juny va començar la competició a la piscina descoberta del complex esportiu Riembau, a Platja d´Aro, com a club amfitrió i organitzador local el A.C Xaloc.
Felicitar a tots els clubs catalans que hi han participat: A.E.Bellsport,C.E.Meiterrani, NxTothom, A.C. Xaloc, doncs tots han competit amb moltes ganes, i tots es mereixen guanyar, però en tota competició hi ha sempre un guanyador, i aquest ha estat el Xaloc, club on neda la Maria, com va dir l´entrenador J.M.Esteve: els nanos s´ho mereixen perquè han entrenat molt fort tot l´any, i tant que si !!!Felicitats !!!.


Això ha estat un termòmetre per saber com estem de cara als Campionats de Spain,el proper 25 / 26 juny,  i val dir que no ens hem de relaxar, perquè hi han els clubs valencians, bascos , aragonesos.....que estan molt preparats i faran el que sigui per ser Campions d ´Espanya, títol que ara mateix té el Xaloc.


Els nedadors/nedadores del Xaloc que han fet possible aquest exit son:Celia, Maries, Mireies, Saida,Sandra, Lluna, Alex, Saskia, Silvia, Patricia, Laies, Cristines, Berta,Clara, Montses, Mar,  Laures, Natalia, Axel, Arnau, Max, Victors, Pau, Danis, Carlos, Badar, Ferran,Jauma,  Jesus, Pol, Eduard, Xavi, i els seus entrenadors: Mireia,Desirée, Esteve, Jordi, Rafa, Marc..., si em deixo algú, que m´ho digui.
I com a pare, ostia!! no se que dir.....,  la Maria ha portat a casa 1 Or en (Apnea), 3 Plates ( 2 relleus i 100mts) i 2 Bronzes ( 400mts i 200mts), només han punxat en els relleus, del grup de la Maria, quedant segones, tot i així encara conserven el record d´Espanya en relleus.
Categories: infantil,cadet,junior,senior i absolut.

Es increïble aquest esport veure com  es motiven l´un a l´altre en els relleus, com es concentren abans de tirar-se  a l´aigua, l´esperit d´equip, es d´admirar, per exemple una tonteria; la Maria quan ha acabat de nedar, va a felicitar les seves rivals tant si han guanyat com si no. Un esport noble on tothom juga tant a nivell individual com en equip. Alhora hi han moltes normes i uns  jutges/arbrits molt estrictes que estan pendents de tot, vet aquí el tema concertació i anar amb els deures fets, doncs hi han molts motius de desqualificació.

Campions a l´aigua
Congratulations a tots els pares per estar allà dissabte i diumenge com uns jabatos, aguantant el sol i els nubols. Disfrutant veient que els seus fills també disfruten, fent esport.
Les classificacions quan sortin les enllacem.






Salut i Feina.




Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.