TRAIL ST. ESTEVE DE PALAUTORDERA 28/5/2011

Dissabte 28 de Maig 2011,un dia abans del Trail St. Esteve, juntament amb en Carlos dels Makis Sils a les 3h de la tarda havíem de fer una xerrada sobre la tècnica Cako, la xerrada s´ha anul.lat a ultima hora, però  ha estat una tarda molt rica.

Dintre del recinte firal del corredor  de St. Esteve, ens trobem amb en Xesc Teres, que havia fet la xerrada sobre la seva ultima cursa a Austràlia, The Outback Race de 560Km en autosuficiencia en 9 etapes, la ultima 150 Km non-stop, i la Carme ha conegut personalment la que serà segur la seva ídol l´Alexandra Panayotou, 1.000Km en 12 dies creuar els Pirineus de St. Sebastian a Cadaqués, ens ha dedicat el seu  llibre La sonrisa del ultrafondo, 2010Km en 31 dies corrents.
Escoltar i parlar de tu a tu amb gent que estan a primera linea es tooooot un luxe, que passa a poquíssims esports, un d´ells es l´ultrafons. Els Teres i l´Alexandra son gent humil, senzilla i noble, amb qui de seguida connectes, i parles el mateix idioma, tot i sabent que son uns GEGANTS de l´ultrafons.

Amb l´Alexandra Panayotou
La dedicatòria del llibre ho diu tot: siempre intenta afrontar cada momento de cada dia con una actitud positiva, con mucha alegria buena......a Kilometrar!

Hoko esport
A la fira hem trobat els de Hoko-esport, venen roba tècnica per trails, hem comprat unes malles que de seguida hem provat fent el recorregut de la trail St. Esteve, així en plan Cako hem fet un entrenament per posar els motors a punt per Coll de Nargo. La Carme diu que les malles son les millors que ha tingut mai, i l´entrenament molt bé, molta calor, que és el que ens trobarem allà dalt.
Quan marxàvem acavaben el Mini Trail, per a nens i nenes, cosa que esta molt be, la mainada sortien molt contents amb la seva medalla i samarreta.

Salut i molta Feina.

Comentaris

  1. Va ser un plaer coincidir amb vosaltres al TSE!

    Lluís Vila
    Alexandra Panayotou Team.

    ResponElimina
  2. Que! et van agradar les meves terres Pere? espero que si! jo volia fer-la però em van dir que hi havia un nivell força alt, i he preferit esperar-me una mica per aquest estatus..! jejeje una abraçada!

    ResponElimina
  3. Eva /Lluis, gracies, pero tot el contrari el plaer va ser nostre.I tant que si!!

    Ostia Enric, el teu feudo, la mare ko va pa..r, tambe hi han pujades aqui, va estar molt be, tot i que ens varem perdre. Un altre dia et trucu.
    Salut per tots.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.