LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

divendres, 22 d’abril de 2011

La Vall del Matagalls,cursa de muntanya 24/4/11

24 d´abril 2011. La Vall del Matagalls, cursa de Muntanya. El mon de les curses de muntanya esta de moda, va creixent, cada cop hi ha mes gent que s´encumana d´aquest preciós virus, encara m´hen recordo no fa ni 4 anys que per anar a córrer una cursa de muntanya, havíem d´esperar unes setmanes per fer una cursa o sortir de Catalunya. ara mateix les agendes estant a tope, les curses coincideixen dues o tres el mateix dia, pots triar, es una passada......La Vall del Matagalls s´estrenara aquest  24 d´abril 2011, i pinta serà una molt bona cursa, a mes conec un dels organitzadors, en Pere d´Esports Serrabassa Running, una cursa muntada per corredors te l´exit garantit, el corredor/caminador esta sempre molt mimat, i en Pere es un tiu collonut.
Proposen un recorregut de 25Km, amb un desnivell positiu de 2.329m, pujant al cim del Matagalls, cim més alt de la comarca d´Osona, qui no s´apiga que fer el dia 24, ara no te excusa, això passa una vegada a l´any.
Nosaltres si no ens hagués coincidit amb Cap de Creus hi aniríem, i tant que si!!, a més crec que donen 8 h per fer 25Km, Ostia!!.......
Salut i molta Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada