7ª Marxa de Resistencia 24h CAP DE CREUS 23-24 Abril 2011

Falten 5 minuts perquè donin la sortida a la 7ª Marxa de resistència 24 hores Cap de Creus, i sota l´arc de sortida no hi ha ningú, tots estem a la terrassa coberta on et donen el dorsal, la Carme i jo estem esperant a veure qui es el valent que es mulla primer.

Està plovent, plovent, plovent, i de sobte en un minut tots estem  a punt per sortir, quina sortida més guapa, diferent....... xops com ànecs només començar un repte de 80 Km.



Una horeta abans ens hem trobat amb uns bons amics,  en Bernat i l´Andreu que la faran corrent/caminant, en Miguel i en Manel corrents, i en Lluís i la Carme(els de Manlleu) caminant. Tots amb nervis ens desitgem sort, ànims, fotos, rialles......són petits moments molt importants.



Sortim, som uns 200 i pocs, molts corredors tot i ser una marxa, del Port de Llançà anem cap al Cap de Ras i Platja de Garbet 2ºcp quin goig que fa veure el mar tant viu, sembla que anirem junts amb els de Manlleu, per mi tot un privilegi, tot i que pare i filla, son uns maKines i van per feina, o sigui que haurem de posar oli a les articulacions....quina por!!!

Deixem la costa  per endinsar-nos, muntanya amunt, al Puig d´Esquer 11,740Km, deixem la pluja enrere i ens ve a rebre la boira, baixada forta cap a l´ermita de St. Genís Terrer i Llançà 19,400Km i 4ªcp.

A Llançà ens trobem amb  en Lluís P i l´Albert de 12 anys que faran 30Km. Ha sortit el sol i toca anar a St. Pere de Rodes amb llarga i forta pujada per la Roca Miralles, són les 2h dinem entrepans, els macarrons s´han acabat.

Castell St.Salvador

Castell de St. Salvador es un balcó de 360º,vistes impressionants.  Anem crestejant fins al Coll de St. Genís, el temps passa de presa si vas ben acompanyat i en Lluís P no para de xerrar i fer fotos, sembla un locutor de radio, dels divertits eh!!, arribem a Cala Joncols,

Hem fet més de la meitat 44Km, tots anem molt bé després d´haver fet els desnivells més forts, ens plantem a Cadaqués 50Km i 9cp, són les 8h de la tarda ens han dit que tindríem macarrons per sopar, però no n'hi han........????Ens despedim de l´Albert 12 anys i no ha rondinat ni un moment, i en Lluís P amb qui hem rigut molt compartint camí.



Gracies Lluís, agafem el camí de Ronda per anar a Cap de Creus, la nit ens ve a buscar,  tota l´estona veus el llum del far i no hi arribes mai, arribem i trobem una taula parada, i un noi amb mirada oberta i simpatia desbordada ens diu: Voleu Macarrons???? jo que m´el miro fredament apretant els pals amb les mans i li dic: que m´acollones o que????

Anant a Cala Joncols.


Varem menjar macarrons al final, cafè, caldo, pollastre....semblava que estàvem al conte de la bella i la bestia i l´Oscar com a maitre no parava de portar menjar i fer- nos riure, Ostia!!! Oscar ens vares salvar la vida , gracies per tot nano!!!.

Amb els dipòsits plens afrontem la tirada llarga fins a St. Baldiri 67Km, les dos Carmens i jo anem seguin en Lluís Tuneu que és qui va més fort, és una passada aquest tiu!!, forta baixada a Port de la Selva, i ja una mica cansats arribem a Llançà pel camí de Ronda amb 19h de marxa i parades,80Kms a les cames i molt contents.


Cadaques

Voldria felicitar els organitzadors i voluntaris, es una marxa única, molt dura, molt guapa,cada any diferent, felicitar en especial als voluntaris del control de Cala Joncols super simpàtics, i com no als de Cap de Creus en especial a l´Oscar.

Acabar dient que un dels plantejaments d´ultrafons que fem servir la Carme i jo és molt senzill, sabent que en tants Km poden passar moltes coses, és dir arribo al 1e control, l´objectiu següent és anar al 2º control....l´objectiu següent és el 3e control.

Així anar fent i tirar endavant, quan falten 10Km et fa mal els bessons, abductors. Et preguntes que c ll ns faig aquí, vols plegar, però de sobte mires enrere i saps perque ho estas fent, et surt una força interior que fins i tot et sorprèn i et diu que s´ha d´acabar i arribar, i tant que hi arribes!!.

Agrair molt i molt i molt la companya d´en Lluís i la Carme Tuneu, n'hem passat un altre eh!!
I la meva companya la Carme, gracies per estar allà, al meu costat.
Felicitats  Bernat per la teva 1ª ultrafons, Andreu quin pare que estas fet, ón portes el teu fill?? Una abraçada.
l´Oscar, un supervoluntari!!
I  Miguel no se que dir tiu.... 10h30',  i Manel molt be, durilla pero molt be, segur que si, felicitats a tots dos, sembla que tots els colegillas hem acabat, tot un exit. 

Estic molt content d´haver acabat Cap de Creus, doncs he passat una setmana molt p t a, per la malaltia, però sembla que aquest pols que tinc amb ella, de vegades el guanyo jo, un s´ha de buscar la vida...viure la vida....buscar i viure..... viure la vida.  Els moments  viscuts en 19h són per sempre, inoblidables.                                                                                            


Salut i Feina i a ser Feliços.                          Classificacions

Comentaris

  1. Fantàstica va haver de ser...! Aquella terra l'estimo molt, i aquest cap de setmana passat, la meva parella ( la Laia) i jo, vam estar al Port de la selva, i des del cotxe de refiló vaig veure un cartell de la marxa i em vaig quedar amb ganes de saber on i quan es feia..! Però, renoi..! 80 km..no ser pas si estic preparat ja..! però crec que l'any que ve m'hi animare, i es que ha de ser increible poder recórrer aquelles terres per camins que, de ben segur si no fós pels organitzadors, mai arribariem a trobar..! Molt bona l'explicació, fa dentetes..!

    ResponElimina
  2. Pere,
    Vist com ha anat això i donat que en el teu bloc sempre fas esmena als companys/es que participen amb tu, amb en Mikel i jo mateix (pot-ser abusant de la teva confiança) hem decidir retre-li un simbòlic homenatge a "perepeterpan-bloc".
    Per dit motiu hem decidit participar en la que considerem pot ser una de les ultres mes exigents que per ara farem a Cavalls de Vent.
    Si analitzes els participants inscrits "http://www.naturetrails.es" podràs observar que hi han dos que correran pensant i participant de tots els ideals de fons que genera el teu bloc.

    Esperem que no et sembli mala idea donat que ja no ens podem fer enrera.
    Dos amics Mikel i Manel

    ResponElimina
  3. Enric, doncs casualitats, també estavem a Port de la Selva el diumenge passat, segur ens debiem creuar, una molt bona epoca per gaudir de tot allò.I 80Km i tant que ho pots fer, ho he fet jo i estic com estic, i tant que si!!.
    Mikel i Manel, casi que hem feu plorar....cap problema,pots fer servir el bloc, el nom.....Ja saps que a mi em costa molt d´escriure i a mes no en se gaire, com diuen: "es lo que hay", qui li agradi be i qui no ho sento molt.PeterPan som tots, gent que somiem per saber que hi ha mes enllà dels somnis . A disfrutar molt,molt i molt abans, durant i despres d´aquest repte que us heu marcat, Cavalls de Vent, ja sabeu que ho podeu fer, sou un parell de tius collonuts!!
    Una abraçada per tots i gracies, estic molt agrait.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.