MARATO SALVATGE DE ST. HILARI SACALM 2011 ANUL.LADA.

6 de Març 2011. No m´ho podia creure, una marató REINA de muntanya , i dos dies abans s´anula.
El mal temps i una nevada han malmès alguns corriols, i l´organització ha decidit suspendre la prova, Respecto la decisió dels organitzadors,  el tema de les responsabilitats per si algú pren mal en una cursa, esta a l´ordre del dia, i es una qüestiò molt delicada.  Fins l´any que ve i ànims.
Deixo enllaç de la crònica de l´any passat, Marato salvatge 2010.

Amb les ganes de fer 42Km, decideixo fer 3/4 parts del recorregut de la Marató de l´Ardenya, en Quico Amador i el seu equip de Matxacucas varen dissenyar un circuit molt guapo i exigent, és una molt bona cursa, qui es pensi que a la costa no hi ha desnivell, doncs hi ha i molt, desnivell que surt pujant per sobre les pedres si cal.

Arribant al Montclar coincideixo amb en Miguel, corredor que també anava a St. Hilari avui, em diu que ve des de S´Agaro, la mare que el va p rir!!!!, quin MaKina, ja m´ho va dir en Manel , fa molt poc que corre i es molt ràpid, doncs tranquilament farà  els 42 Km, anar i tornar  de S´Agaro al Montclar per la costa. En Miguel em fa  reflexionar en que coi fem allà dalt un diumenge ; l´esperit aventurer, descobrir nous corriols, pensar en un mateix, sentir-se lliure, suar i patir, sentir el batec del cor, disfrutar del que estàs fent.........pensar amb la gent que no ho pot fer,(lesió, enfermetat.....) per a ells va. Ara que no puc córrer, espero que l´enfermetat hem deixi seguir gaudint una mica mes CaKominant d´aquets moments inoblidables.

Salut i feina, i com diuen els MaKis ; que tremolin els senglars.

Comentaris

  1. Llàstima que no vam coincidir amb l'horari, m'hagués agradat coincidir amb en Miguel i tú, de totes maneres no em puc aventurar gaire esque si no em perdo, deunidó aquest en Miguel també, bé ja que estic aquí, aprofito per donar suport a tots aquests malalts, que caminen, que còrren o grimpen aferrats a aquest esport que dóna tanta vida.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.