A L´ESQUIROL, CAMINANT PER LA PAU TOT XINO-XANO. 12+1/03/2011.

12+1/Març/2011. Desprès d´un dissabte molt plujós, el diumenge surt la possibilitat d´anar a l´Esquirol tot sol com un mussol, així doncs agafo les armes i cap al Collsacabra, mentre vaig fent camí tinc mes ganes de fer la marxa i alhora, com si fossin els moments previs a una  Ultra, estic nerviós i inquiet,  perque?? Potser perquè la marxa l´organitza un grup de bons amics : Xino-Xano Caminant per la pau, que segur estant igual que jo, inquiets perquè tot surti be, doncs be, a mi la marxa m´ha encantat, primer perquè volia veure la Força de la Natura a la Foradara de Cantonigros,  segon i mes important per poder compartir amb gent normal  uns moments extraordinaris.
A Grosso Modo han estat 19Km amb sortida del centre d´oci i aventura d´Anigami  a l´Esquirol, cap a unes gorgues, per un camí empedrat a Cantonigros, la Foradada i tornada a l´Esquirol,  arribada al centre d´oci. Un nou amic i aventurer bon coneixedor de la zona, l´Antoni, ens deia que poques vegades es podia veure la força de l´aigua, amb tanta intensitat com la d´avui a la Foradada. Es una petita joia natural, l´aigua de torrents i rieres salta formant una espectacular cascada, i vora aquest preciós mantell blanc la natura capriciosa ha excavat un gran forat.

He trepitjat les lloses de pedra gastades i xopes d´aigua de les pluges d´ahir, lloses que durant dos mil.lenis han vist passar la vida social i econòmica de la Plana de Vic i la Garrotxa, construiren els romans sobre antics senders de bestiar, la Via Francisca, Via Romana i fins fa poc antic Camí Ral de Vic a Olot, increïble caminar per tanta historia.
Moltes Gracies a tots els que hem gaudit d´aquesta autentica marxa.
Voldria fer una abraçada ben forta a la Maria (la meva filla)per haver aconseguit podi  essent 1ªde la seva proba, en la competició de natació a Barcelona.
L´objectiu de l´equip Xino-Xano, al fer aquesta marxa era aconseguir diners per la Trailwalker, no se si els hi hauran sortit els números , en qualsevol cas ens ho hem passat molt be.Gracies Carme, Maria, Lluís, Quim, Jordi, Lluis, Family.
Salut i Feina.










                                    

                                   Mes fotos                     

                                                                                                

Comentaris

  1. Va ser una estona molt agradable, Pere. I moltes felicitats MARIA!!!!!!!Estàs feta una campiona!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.