LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 31 de març de 2011

48h a SILS CAKO O REBENTES. 8 i 9 /04/2011.


Voldria posar el meu granet de sorra, al que serà aquesta gran muntanya d´exit, que ben segur tindrà els dies 8, 9 i 10 d´abril a Sils.
Un dels impulsors de l´esdeveniment, l´Ultraquim, tindrà un gran repte personal, fen les 48h sense parar en plan Cako. Nomes per veure i acompanyar aquest"personatge"i amic fen alguna volta al circuit ja val la pena anar fins a Sils, així doncs no hi pots faltar!!
 El divendres 8 d´abril es donarà sortida de les 48h non-stop de Sils Cako o Rebentes, que es poden fer caminant amb pals, corrents o amb bici, a l´Estany de Sils.
Hi haurà un circuit de 10Km i els participants es poden organitzar el temps com vulguin : pots fer una volta el divendres, dues al dissabte,  tres el diumenge, o 6 hores sense parar o 48 hores, de nit o de dia, quan vulguis i com vulguis.
Les inscripcions són en forma de donació, cadascú donà el que vulgui, per el projecte de Intermon Oxfam, que des de l´equip Xino-Xano, caminant per la pau us obsequiaran per les vostres aportacions
L´avituallament es personal en autosufisiencia.
Repte anàrquic, sense organitzaciò, classificacions, tot i que hi haurà un punt de control, cadascú participa sota la seva responsabilitat..
Filosofia Maki, un Maki mai abandona, es pren el seu temps.
Inici: Divendres 8 abril a les 20:00
Final: Diumenge 10 abril a les 20:00
Enllaços d´informaciò: Makis
                                   4Potes
                                   Ultraquim
Salut i Feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada