LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dilluns, 28 de febrer de 2011

MARXA A BONMATI. 27/02/2011.

27de Febrer 2011.Anar a Bonmatí es anar a passar-ho be, sense pressa, sense cronos o........ gas a fondu, peu a baix, córrer o caminar, escoltant el cos, l´entrenament perfecte, , amb la familia, amb els amics.
Aquest any hem pujat a St. Grau, tots hem triat el  recorregut llarg 24,5Km,  crec que hi ha hagut molta pista , poc desnivell i pocs corriols, però 1.300 participants ho diu tot de l´exit d´aquesta marxa.
He fet la tècnica  Cako 100x100, trobant l´equilibri entre caminar a les baixades i córrer a les pujades, sense travessar la delicada linea del dolor, per la p ta osteoporosi,  avui he guanyat el pols, bonissimes sensas.
El temps per fer els 24,5Km ha estat de 3:20´´, caminant amb pals=Cako.
Important es la mainada : la Mar, Maria, Max, Victor i Pau,  nanos de 11 i 12 anys fent 24,5 Kms , uns jabatillos, aprenent sense saber-ho els valors bàsics de la vida, com diu en Manel, parlem el mateix idioma.
La Tania i la Carme posant la maquina a punt, d´aqui a poc triplicaran el kilometratge, bon entreno i tant que si. S´han apuntat també l´Ernest/Pili, gent de muntanya de 1ª linea. I Manel / Miguel corredors de luxe.
Ens hem vist amb els que faran la Puigdafrou Exahust, pinta serà una bona cursa, molt explosiva, en un entorn impressionant. Cursa per apuntar-se a l´agenda a l´abril.
Carn a la brasa, amanida i bossa d´embotits a l´arribada.Una matinal rodona.
Ens veiem a St. Hilari ????
Salut, bon Carnaval i feina.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada