3ªST. SILVESTRE 2010 i 1er BANY 2011 A ST. FELIU DE GUIXOLS

Un es pregunta , que puc fer per acabar l´any  i començar-ne un de nou, molt fàcil, si t´agrada una mica l´esport, doncs, a St. Feliu l´ ultim dia de l´any surts a córrer i el primer dia d´ any nou surts a nedar(10 minutets), super Xulo.
31. 12.2010. 3ed. St.Silvestre, es molt maco veure com creix any rere any la gent que s´apunta a la cursa de 4,5Km +/-(una volta pel passeig i port de St. Feliu) o 9km +/-(dues voltes)
Recordo la primera edició que va ser una cosa molt espontània, dit i fet el mateix dia, un boca a boca,  vaig anar al passeig i la primera impressió va ser que com si m´haguessin fet una broma, doncs no hi havia ningú, llavors va començar a arribar algun altre corredor i també amb la pregunta, fan una cursa avui??, i si si , una trentena de corredors varem poder gaudir de la primera St. Silvestre, gracies al A.C. Xaloc. I aquest any ja en som uns 62 corredors crec, amb un ambient de festa esportiva molt agradable, on es barregem Cracs locals, amb iniciats al running.
Tot un èxit i Felicitats, per tothom. La Maria, la Celia , la Mireia i jo que hem vaig   atrevir a córrer la curta, tots junts.




1. 01. 2011 el 1er Bany de l´Any nou a St. Feliu de Guíxols, tot un èxit també, amb 126 participants, petits i grans, que valents, la Carme i la seva amiga l´Eva, si han posat i han anat fins al papa Noel, jo ara que noto millora,no he volgut arriscar i he entrat fins a la cintura, no se si es pot imaginar l´impacte que rep el cos, en que la temperatura corporal esta entre els 35/36 graus, i entrar dintre l´aigua que esta a 12´9graus,WHOOOAAA!!, Quina FRED!! Una manera diferent de començar l´any, i l´excusa perfecte per fer un cacaolat/cafè amb els col.leges de curses. SALUT I FEINA!!.
.                                       
              
                                 





    


                                          

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.